Alterna Bamboo Shine Trio

Beskrivning

Vinka adjö till burrigt, okontrollerbart hårt med den påkostade Alterna Bamboo Smooth Trio, ett team av tre effektiva produkter som garanterat ger resultat. Detta schampo/balsam kan användas på svårhanterligt hår. Det rengör, ger näring och mjukar upp samtidigt som den torra misten skyddar och ger fantastisk glans. K.D.

Setet innehåller följande produkter:

Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Shampoo 250 ml
Bannlys frissigt hår och ta fram dina lockar med Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Shampoo. Speciellt framtaget för att ge dig tillbaka kontrollen över vilt, otämjt hår och ge lockar som lyser av hälsa och vitalitet. Det ger fuktbeständighet och UV-/värmeskydd för att förhindra skador.

Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner 250 ml
Bädda in varje strå i ditt frissiga hår i underbar fukt med Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner. Dess supervårdande formula slätar ut håret så att ditt hår blir mjukt, glänsande och lättare att hantera. Perfekt för burriga lockar. Formulan utgör det perfekta andra steget i din hårvårdsrutin.

Alterna Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Micromist 170 ml
Den fantastiska Alterna Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Micromist är en viktlös mist som hjälper till att kontrollera frissighet samtidigt som den skyddar håret mot värme. Ger en vacker satinfinish. Misten absorberas omedelbart och hjälper till att tämja flygighet samtidigt som den stärker håret och skyddar färgen.

Product Details

Märke:
  • Alterna

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Alterna Bamboo Shine Trio

Välj bild

Alterna Bamboo Shine Trio