Aveda Invati Shampoo and Conditioner (Travel Sizes) with Stress-Fix Body Creme

Beskrivning

Perfekt när du sticker iväg för ett par dagar. Med denna trio från Aveda kan du försköna och behandla håret. Trions funktioner: Invati Shampoo som väcker sinnena, Invati Conditioner som främjar hårväxten och Stress-Fix Body creme som hjälper kroppen att slappna av så att du kan njuta av den ultimata rengöringen. -SA

Aveda Invati Shampoo (40 ml)
Förnya dina lockar och ta bort den dagliga uppbyggnad som kan täppa till porerna med detta Aveda Invati Exfoliating Shampoo. Den innovativa ekologiska formulan bidrar till att främja tillväxt för att göra håret mycket fylligare och ge det en vital känsla. Aveda Invati Exfoliating Shampoo är utformat med uppfriskande formula som kommer att väcka dina sinnen och ge ditt hår och hårbotten nytt liv.

Aveda Invati Conditioner (40 ml)
Återställ styrkan och förbättra livskraften hos ditt hår med Aveda Invati Thickening Conditioner. Detta balsam är framtaget för att främja tillväxt och minska antalet avbrutna hårstrån, och är det perfekta sättet att ta hand om ditt hår varje dag. Aveda Invati Thickening Conditioner har utformats med organiska ingredienser, inklusive sockerbetor och sojaprotein, för att lägga till fyllighet till varje hårstrå och göra att håret ser strålande och friskt ut.

Aveda Stress-Fix Body Creme
Föryngra dig själv med Aveda Stress-Fix Body Creme. Genom att använda aromakologi och kraften i eteriska oljor återfuktar den otroligt ymniga konsistensen huden och hjälper kroppen att slappna av. Salvia- och lavendeldoften hjälper dig att sova medan din kropp suger i sig doften. Krämen innehåller ekologisk solrosolja och ekologiskt sheasmör och känns lyxig för den överarbetade och ambitiösa kvinnan, som får för lite sömn.

Product Details

Märke:
  • Aveda
Serie:
  • Invati

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

578 kr

Slutsåld

Slutsåld

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Aveda Invati Shampoo and Conditioner (Travel Sizes) with Stress-Fix Body Creme

Välj bild

Aveda Invati Shampoo and Conditioner (Travel Sizes) with Stress-Fix Body Creme