Aveda Invati Shampoo and Conditioner (Travel Sizes) with Stress Fix Body Lotion

Beskrivning

Perfekt när du sticker iväg för ett par dagar. Med denna trio från Aveda kan du försköna och behandla håret. Trions funktioner: Invati Shampoo som väcker sinnena och Invati Conditioner som främjar hårväxten så att håret både känns och ser ut som om du just lämnat salongen, Stress-Fix Body Lotion som hjälper kroppen att slappna av. -SA

Aveda Invati Shampoo (40 ml)
Förnya dina lockar och ta bort den dagliga uppbyggnad som kan täppa till porerna med detta Aveda Invati Exfoliating Shampoo. Den innovativa ekologiska formulan bidrar till att främja tillväxt för att göra håret mycket fylligare och ge det en vital känsla. Aveda Invati Exfoliating Shampoo är utformat med uppfriskande formula som kommer att väcka dina sinnen och ge ditt hår och hårbotten nytt liv.

Aveda Invati Conditioner (40 ml)
Återställ styrkan och förbättra livskraften hos ditt hår med Aveda Invati Thickening Conditioner. Detta balsam är framtaget för att främja tillväxt och minska antalet avbrutna hårstrån, och är det perfekta sättet att ta hand om ditt hår varje dag. Aveda Invati Thickening Conditioner har utformats med organiska ingredienser, inklusive sockerbetor och sojaprotein, för att lägga till fyllighet till varje hårstrå och göra att håret ser strålande och friskt ut.

Aveda Stress-Fix Body Lotion (200 ml)
Aveda Stress-Fix Body Lotion ger fukt hela dagen med en avkopplande arom, kliniskt bevisad att lindra spänningar och stress. Aveda Stress-Fix Body Lotion är ECO-CERT-certifierad och erbjuder en doft som innehåller 100 % ekologiska ingredienser, som kan spåras från jord till flaska, däribland fransk lavendel, lavandin och salvia från små ekologiska gårdar.

Product Details

Märke:
  • Aveda
Range:
  • Invati

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besökaDitt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Aveda Invati Shampoo and Conditioner (Travel Sizes) with Stress Fix Body Lotion

Välj bild

Aveda Invati Shampoo and Conditioner (Travel Sizes) with Stress Fix Body Lotion