Avène Xera Calm Cream (200ml)

Beskrivning

Den lugnande Avène Xeracalm Cream är en del av  Xeracalm-serien från Avène, specialisterna på mild och känslig hudvård. Krämen är perfekt för att lindra klåda och eksembenägen hud. Krämen är lämplig för personer i alla åldrar med torr och eksembenägen hud, och gör att huden känns lugn och fri från klåda. 

Den kraftfulla men ändå skonsamma formulan består av I-modulia® som minskar tecken på rodnader och klåda. Samtidigt bidrar den till att förbättra hudens naturliga försvarsbarriär för att förhindra uppkomst av eksem. Dessutom innehåller den här produkten Cer-Omega, som är en speciell förening som återställer den epidermala barriären i huden och tillför näring, samt patenterat, Avène Thermal Spring Water som omedelbart lindrar irritationer. Formulan behåller alla sina kraftfulla egenskaper och förblir fri från föroreningar även efter att förpackningen har öppnats, tack vare det unika DEFI-systemet. Du kan räkna med en lugn och glad hud.  A.W.

*Avène Xeracalm Cream minskar klåda med 97 % hos barn,  och lindrar även rodnader och tecken på irritation, samt återställer hudens naturliga försvarbarriär.

Doft- och parabenfri.

*Undersökning med 32 personer i åldrarna 7 månader till 9 år under 4 veckor.

Product Details

Märke:
  • Avene
Ingredienser:
  • Avene Thermale Spring Water (Avene Aqua), Glycerin, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Cetearyl Alcohol, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil (Oenothera Biennis Oil), Caprylic/Capric Triglyceride, Ceteraryl Glucoside, Aquaphilus Dolomiae Extract, Arginine, Carbomer, Evening Primrose Oil :Palm Oil Aminopropanediol Esters, Glycine, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Water (Aqua)

     

Volym:
  • 200ml

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Avène Xera Calm Cream (200ml)

Välj bild

Avène Xera Calm Cream (200ml)