Billy Jealousy Assassin Collection

Beskrivning

Ge din hud näring och lyster med Billy Jealousy Assassin Collection. Denna duo med peeling och fuktkräm kommer att hjälpa till att lysa upp din hud och göra den silkesmjuk och slät med en ungdomlig, strålande glöd

Innehåller:

  • Billy Jealousy Assassin Deep Exfoliating Facial Scrub (51ml): Denna djupverkande skrubb tar bort smuts och döda hudceller samtidigt som den tonar huden och gör den klar. Den bidrar även till att öka upptaget av fuktkrämer och serum samt minska uppkomsten av aknemärken och missfärgning av huden.
  • Billy Jealousy Assassin Intensive Facial Moisturiser (51ml): Denna produkt innehåller den senaste bio-tekniken som har visat sig ge fantastiska resultat. Denna produkt är berikad med proteiner, vitaminer och antioxidanter, som tillsammans bidrar till att minska fina linjer och rynkor, medan avancerade extrakt stärker sammanhållningen mellan dermis och epidermis, samtidigt som de återfuktar och slätar ut huden.

Bruksanvisning:

  • Exfoliating Facial Scrub: Skaka försiktigt flaskan före användning, och massera sedan in en liten på vått ansikte och hals. Skälj sedan noga. Använd 1-2 gånger i veckan.
  • Moisturiser: Applicera en liten mängd på ansikte och hals, två gånger om dagen.

Product Details

Märke:
  • Billy Jealousy

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Billy Jealousy Assassin Collection

Välj bild

Billy Jealousy Assassin Collection