Bioglan Red Krill Oil Osteo Krill (30 kapslar)

Beskrivning

Bioglan Red Krill Oil Osteo Krill (30 kapslar) utgör en del av ett oöverträffat utbud av naturliga, innovativa och effektiva vitamintillskott. GMP-godkänt och utvecklat av kvalificerade naturopater, är Red Krill Oil den renaste formen av Omega-3 och har 80 gånger mer antioxidanter än fiskleverolja.

Utvecklade med en unik blandning av Red Krill Oil, Glukosamin, vitaminer och mineraler, verkar Osteo Krill-kapslarna på tre nivåer för att säkerställa ett friskt hjärta, frisk bindväv och friska ben.

Förutom utmärkta antioxiderande egenskaper, är kapslarna en rik källa till fettsyror som levereras till kroppen i fosfolipidform (fosfolipider är viktiga komponenter i cellmembran som ansvarar för cellulär transport och celligenkänning).

En rik källa till omega-3, glukosamin och kalcium utan någon som helst fisksmak. - K.N.

 Varning: Inte lämplig för personer med allergi mot skaldjur eller fiskprodukter. Rekommenderas inte för barn under 12 år. Ta inte samtidigt som warfarinbehandling utan läkares inrådan. För specifika hälsoproblem och doseringar och under graviditet eller amning, konsultera din läkare. Överskrid inte den rekommenderade dosen, om detta inte rekommenderas av sjukvårdspersonal. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras vid högst 25° C och inte i direkt solljus. Använd inte om förseglingen är bruten eller saknas. Förvara utom syn- och räckhåll för barn.

Product Details

Märke:
  • Bioglan

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

284 kr

Slutsåld

Slutsåld

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Bioglan Red Krill Oil Osteo Krill (30 kapslar)

Välj bild

Bioglan Red Krill Oil Osteo Krill (30 kapslar)