bliss ‘Bare’ Necessities Hair Removal Set (värde 72,00 £)

Beskrivning

Säg adjö till onönskade fjun på ansiktet och kroppen med bliss Bare Necessities Hair Removal Set. Inkluderar en snabbverkande kräm med lätt skum som tar bort hår utan obehag, samt milda pads som mildrar irritationer och lämnar huden slätare längre. E.N.

Paketet innehåller:

Fuzz Off Facial Hair Removal Cream (15 ml)
En snabbverkande kräm för borttagning av ansiktshår som tar bort fjun på högst tre minuter utan kladd. Den unika spetsen möjliggör enkel applicering så att du blir av med oönskat hår på överläppen, hakan, kinderna och vid hårfästet. Fylld med en blandning av vitamin E, lugnande aloe och dunört som skyddar huden, medan en vitaliserande växtblandning av citron, rosmarin och tall behåller fuktnivåerna och ger en supersmidig och len hy.

Fuzz Off Foam (155 g)
Den ultimata kladdfria lösningen på fjuniga ansikten och kroppar. På så lite som fem minuter tar skummet bort oönskat hår med kraftfulla men samtidigt skonsamma ämnen som löser upp håret från roten. Samtidigt hämmar produkten framtida hårväxt, vilket gör det här skummet till en unik produkt på marknaden. Havsextrakt och ett dubbelt smörkomplex ger näring åt huden så att den känns silkesslät, och spraysystemet håller händerna torra och möjliggör en exakt applicering. Slipp luddet på ett ögonblick och håll huden slät längre.

Ingrown Hair Eliminating Pads (50 pads)
Minska hårväxten mellan vaxning och rakning med innovativa pads packade med salicylsyra och glykolsyra som varsamt exfolierar huden, medan havreextrakt och trollhassel lugnar och förhindrar irritation så att du får varaktig komfort. Perfekt för både män och kvinnor – använd dessa pads dagligen för att hålla huden smidig, mjuk och fri från ojämnheter.

Product Details

Märke:
  • bliss
Serie:
  • Hair Removal

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

bliss ‘Bare’ Necessities Hair Removal Set (värde 72,00 £)

Välj bild

bliss ‘Bare’ Necessities Hair Removal Set (värde 72,00 £)