Hoppa till huvudinnehåll
Upptäck

Sneak Peek på januaris Beauty Box

Sneak Peek på januaris Beauty Box
Victoria
Skribent och expert6 år sedan
View Victoria's profile

Ladda om batterierna med denna månadens Beauty Box, fylld med nya varumärken och produkter som hjälper dig att förnya din skönhetsrutin.

Beauty Forward Box

Förändring är alltid bra. I januari fokuserar vi på förnyelse som vanligtvis kommer med ett nytt år och därför har vi gett vår fina Beauty Box en helt ny design. Vi tar skönhet framåt, omfamnar nya produkter och varumärken för att förnya vår hudvårds- och makeuprutin.

I den här månadens Beauty Box Magazine får du en första glimt av skönhetstrender som du bör känna till 2018, en vackert fräsch No Makeup Makeup-look och tips för hur du uppdaterar din hudvårdsrutin för det nya året.

Vi kan nu ge dig en sneak peek i Beauty Forward lookfantastic Beauty Box för att ge dig en liten preview på de produkter du kan förvänta dig denna månad. I januariboxen får du ESPA Pink Hair and Scalp Mud, en intensiv mineralrik hårmask med vitamin C-rik vattenkrasse och röd lera, som djupt vårdar och ger näring till hårbotten. Hårmasken innehåller även aprikoskärnolja för att vårda längderna för starkare och snyggare hår.

Varför ska du välja lookfantastic Beauty Box?

Om du är en skönhetsentusiast som alltid är ute efter högkvalitativa och spännande skönhetsprodukter, är lookfantastic Beauty Box den perfekta boxen för dig.

Varje box innehåller minst 6 lyxiga produkter, exklusiva Beauty Box Magazine och ELLE Magazine varje månad.

Prenumerera från bara 169 kronor per månad för 1 års prenumeration – en perfekt present att ge till någon du tycker om, eller för att skämma bort dig själv och hålla dig uppdaterad om de senaste skönhetslanseringarna.

Så här lägger du vantarna på Beauty Box

Om du redan prenumererar behöver du inte oroa dig, din box kommer snart att vara hos dig. Om du inte redan prenumererar, vad väntar du på? Registrera dig idag för en härlig skönhetsupplevelse varje månad och börja din skönhetsresa med vår Beauty Forward Box.

Victoria
Skribent och expert
View Victoria's profile
Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.
lfint