Elemis Biotec

BIOTEC, the NEW Energising Skincare System från ELEMIS ger huden en kraftfullt uppvaknande. Med banbrytande teknik som stimulerar huden inifrån och påminner huden om att det är dags att slå på igen. 

Åldringsprocessen och livsstillsutmaninagarna kan få hudfunktionen att minska. Starta om din huds prestanda för en nylivad hud med BIOTEC, NEW Energising Skincare System från ELEMIS. Det är dags att uppdatera din hudvård. BIOTEC har kraften att slå på huden igen och starta en mineralladdning för strålande hy. En patent BIO-ENERGY™-komplex av inkapslat zink och koppar, i kombination med en trio av syror och bärnsten, hjälper det till att återställa hudens prestanda för en blomstrande, levande och nyupplivad hud. 

Personligt förordnad. Naturliga källor. Driven av vetenskap.

Din hud, din kropp och din wellness ligger i hjärtat av ELEMIS. ELEMIS föddes ur visionen om att förena krafter från natur, vetenskap och aromer. För att utnyttja dynamiken i det högst aktiva ämnena och skapa en hudvårdslinje som skulle förvandla skönhetsindustrin. Vi utnyttjar kraften i natur och vetenskap för att skapa banbrytande formuleringar som verkligen förvandlar din hud. Personligt förordnad. Sublimt sensoriskt. Upplevelsen är exceptionell och resultaten är verkliga.

SHOPPA NU

Elemis

19 resultat

sortera efter

Products