Bulldog Grooming Time Waits for No Man

Beskrivning

Bulldog Grooming Time Waits for No Man

Alla blir vi äldre, men du kan i alla fall fördröja det lite med Grooming Time Waits for No Man set from Bulldog. Denna effektiva duo med en fuktkräm och en ögonkräm kommer garanterat att vända tillbaka tiden och ge dig ett ungdomligare utseende. 

Detta set innehåller följande produkter:

Bulldog Anti-Ageing Moisturiser 100 ml
Denna fuktkräm med anti-agingeffekter från Bulldog är en helt naturlig hudvårdsprodukt som hjälper till att hålla huden ungdomlig och vacker. Denna fuktkräm hjälper till att återfukta och berika din hud, så att den ser mjukare och ungdomligare ut.

Bulldog Original Eye Roll On 15 ml
Detta Original Eye Roll On från Bulldog är designad till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor och samtidigt inrikta sig mot mörka ringar och svullnader runt det känsliga ögonområdet, är en formel berikad med lugnande avokado, gurkört och gurka oljor. Med dessa naturliga ingredienser som arbetar för att ge en jämn, riktade applikation, detta eye roll on också återfuktar och skyddar huden, vilket gör att du ser och känner dig omedelbart fräschare.

Bruksanvisning:

  • Använd Skincare Anti-Ageing Moisturiser på ansikte och hals, morgon och kväll efter rengöring, Följ  upp med Original Eye Roll On, massera in området runt ögonen. Upprepa denna process dagligen för att snabbt se märkbara resultat.

Product Details

Märke:
  • Bulldog Skincare for Men

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Bulldog Grooming Time Waits for No Man

Välj bild

Bulldog Grooming Time Waits for No Man