Dermalogica Total Eye Care (15 ml)

Beskrivning

Skydda och återfukta det känsliga området runt ögonen med Dermalogica Total Eye Care. Denna otroligt lätta och effektiva kräm fräschar upp, bekämpar rynkor och ger näring åt området runt ögonen och ger dig en strålande, klarögd glöd.

Dermalogica Total Eye Care skyddar och friskar upp det utsatta området runt ögonen med Dermalogicas unikablandning av hydroxisyror och en kemikaliefri SPF15, samtidigt som den minskar svullnader med växtextrakt och optiska utjämnare.

Bruksanvisning:

  • Badda försiktigt in Dermalogica Total Eye Care Cream på hela området runt ögonen och blanda in den från det yttre hörnet.

Product Details

Märke:
  • Dermalogica
Serie:
  • Skin Health
Volym:
  • 15ml

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

3.0

3.0

(1 Omdöme)

Sortera efter

Ok

3

Vet inte riktigt om det här är så mycket bättre än en vanlig ögonkräm som du använder morgon och kväll. Blir mer ytterligare en kräm. Tycker nog att beskrivningen på den kunde varit bättre. Utformningen på förpackningen tycker jag också kunde varit så att den på något sätt kunde "stå upp", nu är det en tub med en pip i slutändan vilket jag inte tycker är helt optimalt.

Tue Feb 02 10:21:32 GMT 2016 av

Var denna recension användbar för dig?

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Dermalogica Total Eye Care (15 ml)

Välj bild

Dermalogica Total Eye Care (15 ml)