Dr. Hauschka Freshness and Energy Kit (6 x 10ml)

Beskrivning

Behandla din hud med Freshness and Energy Kit från Dr. Hauschka, en samling i sex delar av märkets upplyftande, stimulerande produkter. Inrymt i en presentförpackning, utlovar setet en boost för kropp och själ för att ge dig en uppiggad känsla. E.N.

Setet innehåller:

Citron Citrongräs Vitaliserande Kroppstvätt (10ml)
En mild rengöringsformel som ger en uppfriskande start på dagen. Framställd med extrakt från kvittenkärnor och vegetabiliska tensider för att enkelt smälta bort smuts och orenheter omsluter det lätta, krämiga skummet  huden med en uppfriskande doft av citron och ingefärsrot för att föryngra kroppen och sinnena. En blandning av högkvalitativ solros- och avokadoolja förhindrar övertorkning så att du kan uppleva en ren, återfuktad hud.

Citron Citrongräs Vitaliserande Basessens (10ml)
Stärk kropp och själ med den vitaliserande badessensen. I kombination med varmt, rinnande vatten, levererar det upplyftande badsaltet en uppfriskande doft av exotiskt citrongräs och solmogna citroner, som omsluter kroppen för att skapa en svärm av energi. Fylld med solrosolja för att bibehålla fukt och stimulera huden, gör det att du känner dig föryngrad och underbart bortskämd.

Citron Citrongräs Vitaliserande Kroppsolja (10ml)
Väck huden och sinnena med kroppsoljan. Berikad med citrongräs, mistel och fräken för att fräscha upp och föryngra kroppen, samtidigt som den stramar åt och tonar huden för att lämna den med en slät och silkeslen känsla. Dess unika formel blandas omsorgsfullt med solrosolja med hjälp av innovativa rytmiska bearbetningsmetoder, där man hettar upp blandningen till kroppstemperatur 37°C för att överföra hudvårdande egenskaper till oljan.

Citron Citrongräs Vitaliserande Body Milk (10ml)
En uppfriskande body milk för att väcka och föryngra kroppen. Berikad med extrakt av upplyftande citron och citrongräs tonar och stabiliserar dess snabbabsorberande formel, medan en blandning av jojoba, solros och olivolja fyller på med fukt och ger näring på djupet från topp till tå. Extrakt från kvittenfrön lugnar och levererar en lång, varaktig återfuktning för att göra huden silkesmjuk, smidig och vitaliserad. Det ideala komplementet till en aktiv, sund livsstil.

Kvitten Återfuktande Body Milk (10ml) 
Genom att använda sig av extrakt från kvittenfrön, slån och salvia, absorberas denna lyxiga body milk snabbt av huden för att leverera långvarig fukt. Jojoba- och olivoljor upprätthåller en hälsosam fuktbalans och ger en ökad smidighet, samtidigt som de gör huden silkesmjuk vid beröring.

Återfuktande Handkräm (10ml)
Ge näring på djupet åt torra, sträva och arbetsamma händer med den återfuktande handkrämen. Utformad med regenerativ öronkalankoe, stödjer den snabbabsorberande krämen hudens naturliga förnyelseprocess för att ge dig en återfuktad, silkeslen hud. Genom att verka lugnande och föryngrande, kan du uppleva händer som är skyddade från kalla, hårda och torra förhållanden.

Product Details

Märke:
  • Dr. Hauschka
Serie:
  • Body Care
Volym:
  • 60ml

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Dr. Hauschka Freshness and Energy Kit (6 x 10ml)

Välj bild

Dr. Hauschka Freshness and Energy Kit (6 x 10ml)