Dr. Jackson's Natural Products 02 Skin Cream 50 ml

Beskrivning

Återfukta, släta ut och jämna ut huden med Dr. Jackson's Natural Products 02 Skin Cream 50 ml. Utarbetad med en expertblandning av naturliga ingredienser så bidrar denna kräm från Dr. Jackson, som arbetar på flera nivåer, till att garantera felfria hud, samt hjälpa till att lindra torra och skadade områden.

Denna intensivt återfuktande kräm har antiinflammatoriska och läkande egenskaper, samtidigt som den förbättrar elasticitet så att din hud håller sig ungdomlig, strålande och med en frisk lyster.

Huvudingredienser:

  • Kigelia: Ett träd som finns i Afrika söder om Sahara, det kan bidra till att främja en jämn och fläckfri hy, och frukterna från trädet kan också behandla hudåkommor såsom eksem och psoriasis. Föreningar som finns i trädet stoppar också melaninproduktionen, vilket bidrar till att förbättra åldersfläckar och solskadad hud, samtidigt som de stoltserar med bakteriedödande, svampdödande och antiinflammatoriska egenskaper för att minska rodnad och svullnad. Isoflavoner och steroidsaponiner närvarande i frukten stramar också upp huden och förbättrar dräneringen vilket ger din hud ungdomlighet och förbättrad elasticitet.
  • Baobab: Känd i Afrika som "Livets träd", och dess fröolja innehåller en blandning av närande syror som tillsammans återfuktar huden. Dessutom kan de skydda mot nariga läppar och sköra naglar. Baobabfrukten innehåller dessutom 6 gånger så mycket C-vitamin som en apelsin, och är rik på antioxidanter som förhindrar åldrande, stramar upp huden, främjar cellförnyelsen och förbättrar elasticiteten så att huden ser upplyft och jämn ut.
  • Extrakt från mangofrö: Denna närande olja är halvfast vid rumstemperatur, så den smälter in i huden för att ge återfuktning, sårläkning och regeneration. Flavonoiderna som finns i mango är också rika på skyddande antioxidanter, och stoltserar med svampdödande, antiinflammatoriska och bakteriedödande egenskaper. Samtidigt är kärnan en bra källa för tanniner och är rik på oljor, inklusive en värdefull mjukgörande olja som ofta används i kosmetika.
  • Olibanumolja: Då oljan är rik på boswelliasyror, inklusive AKBA- och ABA-syra, så har den kraftfulla antiinflammatoriska egenskaper och bidrar till att lugna ner irriterad eller känslig hud. Den jämnar också ut synliga rynkor, fungerar som ett ansiktsvatten samt främjar läkning.

Användning:

  • Applicera på ren och torr hud.
  • Massera in

Product Details

Märke:
  • Dr. Jackson's Natural Products
Storlek:
  • Reseförpackning
Volym:
  • 50ml

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Dr. Jackson's Natural Products 02 Skin Cream 50 ml

Välj bild

Dr. Jackson's Natural Products 02 Skin Cream 50 ml