Dr. Jackson's Natural Products 03 Face Oil 50ml

Beskrivning

Dr. Jackson's Natural Products 03 Face Oil 50 ml innehåller en blandning av 100 % naturliga ingredienser som intensivt tillför näring till din hud, och hjälper till att lindra torra och skadade områden.

Denna produkt är rik på oljesyra, linolsyra och linolensyra som förbättrar hudens fasthet och elasticitet, samtidigt som den skyddar huden och lindrar inflammationer och rodnader. Denna olja är berikad med baobab- och marulaoljor, som tillsammans med extrakt av ringblomma och arnika kommer att ge dig en smidig, mjuk och ungdomlig hy. - L.M.

Huvudingredienser:

  • Baobabolja: Känd i Afrika som "Livets träd", och innehåller en blandning av närande syror som tillsammans återfuktar huden. Dessutom kan de skydda mot nariga läppar och sköra naglar. Baobabfrukten innehåller dessutom 6 gånger så mycket C-vitamin som en apelsin, och är rik på antioxidanter som förhindrar åldrande, stramar upp huden, främjar cellförnyelsen och förbättrar elasticiteten så att huden ser upplyft och jämn ut.
  • Marulaolja: En antioxidant som mjukar upp, tillför näring och vitaliserar din hud, så att huden blir återfuktad, slät och klar. Denna produkt absorberas lätt, och är rik på oljesyra och linolsyra vilket gör den enkel att applicera där den behövs.
  • Extrakt från ringblomma: Användes som en medicinalväxt av de gamla grekerna, romarna samt i de arabiska och indiska kulturerna. Bladen är rika på skyddande antioxidanter, medan blommorna innehåller flavanolglykosider, triterpene-oligoglykosider, saponiner och sesquiterpenglykosider som bidrar till att lindra smärta och obehag, samtidigt som de har en uppfriskande effekt på huden.
  • Arnikaextrakt: Perfekt för behandling av blåmärken och hudbristningar, och innehåller helenalin (ett hudtest rekommenderas, ska inte tas oralt) som är känt för sina antiinflammatoriska egenskaper. Arnikans rötter innehåller även tymol som kan vara effektivt vid behandling av vrickningar och stukningar, samtidigt som det kan användas som en naturlig svampdödare och konserveringsmedel.

Bruksanvisning:

  • Massera in ett par pumptag på ren, torr hud.
  • Gör alltid ett hudtest innan användning

Product Details

Märke:
  • Dr. Jackson's Natural Products
Storlek:
  • Reseförpackning
Volym:
  • 50ml

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Dr. Jackson's Natural Products 03 Face Oil 50ml

Välj bild

Dr. Jackson's Natural Products 03 Face Oil 50ml