eShave Start Up Kit (Orange Sandalwood)

Beskrivning

Njut av en traditionell våtrakning med eShave Start Up Kit (Orange Sandalwood). Detta set innehåller minituber med rakprodukter som gör det enkelt att raka dig även när du är ute och reser.

Det praktiska setet levereras i en vattenbeständig svart tvättpåse, och innehåller allt du behöver för att njuta av en smidig och bekväm rakning. - L.M.

Innehåller:

  • Pre-Shave Oil Orange Sandalwood 15g: Denna intensivt närande och doftande olja förbereder huden inför rakning, och gör att rakyveln glider enkelt över huden. Det bäddar in håren och gör dem mjuka, samtidigt som det minska irritation och eliminerar torrhet.
  • Shaving Cream Orange Sandalwood 30g: En prisbelönt kräm som bildar ett rikt, krämigt och varmt lödder som hjälper till att öppna porerna, mjuka upp håren och bilda en skyddande barriär över huden, så rakningen blir bekväm. Det bidrar också till att minimera risken för irritation, knutor och inåtväxta hårstrån, samtidigt som det gör huden skönt återfuktad.
  • After Soother 30g: Den perfekta avslutningen på din rakning. Denna lätta lotion absorberas snabbt och gör att din hud känns uppfriskad och lugn, utan att kännas fet.
  • Badger Hair Shaving Brush: En rakborste i 100 % grävlinghår. Den exfolierar försiktigt huden och skapar ett rikt lödder som mjukar upp och lyfter håren för en nära och bekväm rakning. Borsten kommer att behålla vatten och hålla varmt vatten på din hud.

Bruksanvisning:

Förbered huden genom att applicera oljan, och använd sedan borsten för att arbeta upp ett lödder av rakkrämen. Raka dig, och applicera sedan Soother på torr hud.

Product Details

Märke:
  • eShave

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

eShave Start Up Kit (Orange Sandalwood)

Välj bild

eShave Start Up Kit (Orange Sandalwood)