Den här produkten är tillfälligt slut. Lägg till den i din önskelista för att få ett email när den är tillbaka i lager.

Andra produkter som kanske intresserar dig

EX1 Cosmetics Invisiwear Liquid Foundation 30ml (olika nyanser)

SEK 157.0

157 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Slutsåld

Live Chat

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Kundrecensioner

Overall Rating : 4.18 / 5 (11 Omdömen)
  • 5 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Se alla recensioner
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Helt okej

Inget fantastiskt. Jättesnygg precis när man lagt på den. Min erfarenhet är att ta lite, lite och bygga upp försiktigt. Dock sitter den inte på plats länge och den lägger sin i mina små rynkor. Upptäckte ett veck på kinden jag inte sett förr innan jag provade denna. Nu har jag gått tillbaka till min mineralfounfation i några dagar och nu ser jag inte det där vecket. Dock har jag en ganska fet hy så har man en mer normal hudtyp kanske den sitter bättre

Var denna recension användbar för dig?

Fantastisk :)

Min absoluta favoritfoundation!! Jag är strax över 50 med en långt ifrån perfekt hy, gamla acneärr, lite lätt rynkig ;) spruckna kärl över näsa och lite solskador här och där :) den här är perfekt till att dölja allt det, den döljer precis lagom utan att se eller kännas för tjock, vill påpeka med att jag har extremt oljig hy även om det tränger igenom lite olja en lång dag så ser den fortfarande fantastisk ut!! Det svåra i att handla på nätet är ju färgen, men jag köper en ljus och en mörk och blandar :) drömmen vore att se den live, men bor man i ingemansland så :) Mycket nöjd med allt, snabbt skickat och mycket trevlig sida att handla ifrån, tack :)

Var denna recension användbar för dig?

Bästa foundationen för oljig hy!!

Sjukt bra foundation! Är vanligtvis väldigt oljig och jag behöver inte ens pudra näsan under dagen med denna foundation! Om du har torr hy så är denna inte för dig! Har du kombinationshy så är det bara att använda en bra hudkräm under så blir det super!

Var denna recension användbar för dig?

Fin!

Tyckte om denna jätte mycket. Bra täckning, fin färg, dock lite för ljus, så jag ska beställa en till i en mörkare färg. Kan kännas ganska matt, men lägger man kräm mm innan så blir den lite glansigare.

Var denna recension användbar för dig?

Inte bra för mig

Jag köpte denna Foundation baserat på alla goda recensioner - men tyvärr fungerar den inte alls på min hy som är normal men lite torrare på kinderna. Jättefin färg dock - köpte både nr 3 och nr 4. Den har en krämig konsistens när man pumpar ut den på handen men så fort man arbetar in den i hyn så förvandlas den till en tunnare konsistens och den lägger sig som en stram, pudrig yta på min hy. På mig känns det som om den torkar ut min hy, för det känns som om den ska spricka när jag gör grimaser. De recensioner som beskriver denna som en " a glowing/dewy foundation " är nog skriva av personer med oljig hy, men för mig med normal hy med lite torrare partier så blir den stram, pudrig och den känns som om jag har ett lager målarfärg som stelnat på huden och den ser tyvärr inte alls bra ut. Denna Foundation är nog riktad mot de med oljig hy skulle jag gissa.

Var denna recension användbar för dig?

foundation

min favorit!! otrolig bra täckning utan att se ut kakig. håller länge och är lätt på huden

Var denna recension användbar för dig?

Bäst för oljig hy!

Det här är verkligen en toppen produkt för oljig hy! Bra täckning och ett naturligt resultat! Det ser ut som ens egen hud fast mycket bättre och jag blir inte alls oljig av denna foundation! Passar väldigt bra för kombination till oljig hud, rekommenderas starkt! :)

Var denna recension användbar för dig?

Bra men fel färg

Superbra täckning, enda problemet jag har är att den ljusaste foundationen är för mörk och orange för mig. Dock blandar jag i den i en ljusare Foundation och det fungerar jättebra!

Var denna recension användbar för dig?

Fin men varm

Väldigt fin täckning på denna foundation. Det dåliga är dock att den ljusaste (f100) är riktigt mörk samt såå orange (väldigt varm). För att få den att fungera så brukar jag blanda med en ljusare foundation men den kommer säkert vara fin i sommar! Rekommenderar den till de med ett komplex som är lite varmare och inte superljus :)

Var denna recension användbar för dig?

Underbar

Älskar denna foundation så himla mycket!! helt fantastisk. Den har bra täckning men den ser fortfarande inte kakig ut, utan den är naturlig och dewy

Var denna recension användbar för dig?