FOREO Night and Day Cleanser Bundle

How To Use Day Cleanser & Night Cleanser by FOREO

Beskrivning

FOREO Night and Day Cleanser Bundle , som utformats för att komplettera LUNA ™-enheter, är anpassad för att möta hudens rytmer dag och natt. Använd dagrengöringsmedlet för att väcka huden och nattrengöringsmedlet för att avgifta och lugna din hy. E.N.

Setet innehåller:

FOREO Night Cleanser (100 ml)
Den lyxiga hudvårdsupplevelsen FOREO Night Cleanser eliminerar överflödig olja, smuts och orenheter. Absorptionen av det högpresterande rengöringsmedlet förbättras när det används tillsammans med T-Sonic ™-pulser från FOREO LUNA ™-enheten, vilket gör det möjligt att nå djupare in i porerna, ta bort föroreningar, smink och döda hudceller och avslöja en förfinad och frisk hy. Den unika formeln, som är lämplig för alla hudtyper, omvandlas från silkeslen gel till sammetslen mjölk och använder ett särskilt meteoritpulver för att avgifta huden, vilket ger en silkesmjuk struktur och självlysande lyster. Rengöringsmedlet, som har 97% naturliga ingredienser, är fyllt med Moringaextrakt för att minska förorenande partiklar, medan sötmandel när, lugnar och slätar ut huden på djupet för återställd lyster och ökad smidighet.

FOREO Day Cleanser (100 ml)
Få en perfekt rengjord hud med FOREO Day Cleanser, en rik kräm-till-skum-formel som lyfter bort smuts, make-up och orenheter från huden med 95% naturliga ingredienser. Rengöringsmedlet, som formulerats särskilt för att fungera med T-Sonic ™-pulserna från LUNA ™-enheten arbetar tillsammans med vibrationerna för att förbättra prestanda, stimulera aktiva ingredienser och maximera absorptionen för djupare införsel. Dess blandning av bergamott och mandarin extrakt (rikt på C-vitamin och viktiga antioxidanter) får huden att kännas fräsch och rengjord, medan dess dos av aprikosolja och pressad probiotika när, återfuktar och skyddar. Porerna behandlas och en djup penetrerande rengöring uppnås. Huden kommer att kännas ren, skyddad och strålande.

Product Details

Märke:
  • FOREO
Serie:
  • Cleansers
Volym:
  • 200ml

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

624 kr

Slutsåld

Slutsåld

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

FOREO Night and Day Cleanser Bundle

Välj bild

FOREO Night and Day Cleanser Bundle