Jo Hansford Anti Frizz Shampoo (250 ml)

Beskrivning

Ta kontroll över besvärliga och burriga lockar med det extremt vårdande Jo Hansford Anti Frizz Shampoo. Detta speciellt framtagna vårdande schampo får håret att se salongsfräscht ut. Använd ofta för att få hår som är friskt med vacker, naturlig glans.

Jo Hansford Anti Frizz Shampoo har utformats speciellt för att ge dina uttorkade lockar ett uppsving av fukt. Näringsämnena som packats i detta schampo vårdar torrt hår och ser till att håret är friskt och hanterbart.

Helt paraben- och sulfatfritt. Med sina Sweet Blue Lupin-peptider är detta en av de enda Ecocert-certifierade naturliga ingredienser som har vetenskapligt visat sig bevara hårfärgens livfullhet i upp till 30 tvättar. Jos Heliovita Colour Care Complex och Anti Fade Formula inkluderar solrosfröextrakt som skyddar håret mot fria radikaler, medan Iselux LQ hindrar hårfärg från att blekas. Jo Hansford, MBE har också lagt till Quanterium-80 och konditionerande guarkärnmjöl som skyddar håret mot fukt och minskar elektrostatisk laddning.

Jo Hansford, MBE, känd som "Hårfärgens första dam", är  en av världens ledande hårfärgspecialister. Hennes vackra sortiment av hårvårdsprodukter är speciellt utformat med naturligt hållbara ingredienser från Amazonas för att skapa en unik formula som är perfekt för färgat hår, med aminosyror av Keratin som ger håret näring på djupet och gör det vackert och glänsande.

Bruksanvisning:

  • Applicera en liten mängd på fuktigt hår
  • Massera upp ett lödder.
  • Skölj ordentlig.

Product Details

Märke:
  • Jo Hansford
Serie:
  • Expert Colour Care
Volym:
  • 250ml

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Jo Hansford Anti Frizz Shampoo (250 ml)

Välj bild

Jo Hansford Anti Frizz Shampoo (250 ml)