KORRES Mini Shower Gel Set (värt £ 12.00)

Beskrivning

KORRES presenterar  Mini Shower Gel Set , En samling av varumärkets favoritduschgeler för att rengöra, fräscha upp och föryngra kroppen, medan de diskret parfymerar med en rad upplyftande dofter. Levereras i en presentförpackning, vilket gör den till en perfekt gåvan åt dig eller någon du tycker om. E.N.

Setet innehåller:

KORRES Santorini Vine Shower Gel (40 ml)
Lämplig för dagligt bruk, och duschtvålen livar upp både din hud och dina sinnen med en fräsch och fruktig doft. Veteproteiner skapar ett skyddande skikt på huden för att förhindra uttorkning eller obekväm stramhet, medan vitamin B2 ökar hudens metabolism och förbättrar absorptionen av näringsämnen. Förvänta dig en återupplivad, rengjord hud - oavsett vilken hudtyp du har.

KORRES Guava Shower Gel (40 ml)
Friska upp och stärk huden med den lätta duschtvålen, utvecklad för att varsamt rengöra huden, avlägsnande smuts och orenheter, medan veteproteiner bilda ett skyddande skikt på ytan för att innesluta fukt och upprätthålla fuktnivåerna. Fylld med lugnande aloe vera, lämnar dess föryngrande formula huden len, fräsch och smidig, och med en subtil doft av tropiska frukter.

KORRES Bergamot Pear Shower Gel (40 ml)
Rengör varsamt huden från smuts och orenheter med denna lyxiga duschtvål. Fylld med veteproteiner, bildar gelen ett rikt lödder på huden för att förhindra fuktförlust, samtidigt som den levererar djup hydrering för att hålla huden behaglig hela dagen lång. Dess vitaminrika formula förbättrar hudens immunsystem och ökar elasticiteten så att du får en smidig och fräsch hud, parfymerad med bergamottblomma och sött päron.

KORRES Basil Lemon Shower Gel (40 ml)
Genom att bilda ett rikt lödder som rengör och fräschar upp huden, kommer denna lyxiga duschgel att stärka både din hud och dina sinnen. Den är perfekt för dagligt bruk och innehåller veteprotein som skapar en skyddande film över huden som binder fukt, så att huden inte torkar ut. Denna duschgel är rik på vitamin B2 för att förbättra hudens metabolism och underlätta upptaget av näringsämnen, samt vitamin B5 som ökar hudens cellförnyelse för att hålla huden ungdomlig, och denna näringsgivande dushgel kommer att hålla huden mjuk och len från topp till tå.

Product Details

Märke:
  • KORRES
Serie:
  • Gifts

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

91 kr

Ord. pris: 113 kr

Spara: 22 kr

Slutsåld

Slutsåld

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

KORRES Mini Shower Gel Set (värt £ 12.00)

Välj bild

KORRES Mini Shower Gel Set (värt £ 12.00)