L'Oreal Professionnel Steampod 2.0 med Serum (50ml) och Sensitised Cream (150ml)

Beskrivning

Tämj dina lockar med L'Oreal Professionnel Steampod 2.0 med serum och Sensitised Cream . Kombinera det innovativa Steampod 2.0 hårstylingsverktyget med ett värmeskyddande serum och en kräm berikad med pro-keratin och förvänta dig ett mjukt, reparerat hår med en salongsprofessionell finish. - K.N.

Setet innehåller:

L'Oreal Professionnel Steampod 2.0:
Ett revolutionerande hårstylingsverktyg, som använder en kombination av ånga och pro-keratin teknik för att hjälpa till att tämja hårets rörelser och göra det silkeslent, samtidigt som det skyddar från värmeskador. Få eleganta och hanterbara lockar med en professionell finish. De anodiserade flytande plattorna är flexibla, och det kontinuerliga ångtrycket öppnar hårets hornlager för en bibehållen fuktnivå. Den integrerade kammen sprider håret jämnt längs de hårda keramiska plattorna.

L'Oreal Professionnel Steampod Serum (50ml):
Ett värmeskyddande koncentrat utformat i linje med Steampods plattång. Berikad med stärkande ceramider och en blandning av avokado-, mandel- och aprikosolja, hjälper detta serum till att skydda och reparera hår som regelbundet formas med värme, och reparerar och fyller stressat hår så att varje hårtest lämnas glänsande, mjuk och frisk. Håret kommer att kännas starkt och reparerat.

L'Oreal Professionnel Steampod Sensitised Cream (150ml):
Utformad för att användas tillsammans med den innovativa Steampod hairstyler. Lämplig för styling före eller efter värme, den pro-keratin berikade krämen ger en skyddande beläggning som gör håret smidigt, mjukt och frizz-fritt. Håret känns verkligt skyddat och i slutresultatet är snyggt.

Product Details

Märke:
  • LOréal Professionnel
Range:
  • Steampod
Storlek:
  • Another Size
Volume:
  • 50ml

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besökaDitt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

L'Oreal Professionnel Steampod 2.0 med Serum (50ml) och Sensitised Cream (150ml)

Välj bild

L'Oreal Professionnel Steampod 2.0 med Serum (50ml) och Sensitised Cream (150ml)