Lierac Magnificence Introductory Pack

Beskrivning

Bekämpa tecken på åldrande med Lieracs Magnificence Introductory Pack, ett set med hudvårdsprodukter som kombinerar ett vitaliserande serum, en lyxig fuktgivande kräm och en texturerande behandling. Tack vare högkvalitativa botaniska aktiva ingredienser och vetenskapliga upptäckter, gör att du kan förvänta dig en ungdomlig hud med förbättrad struktur.

Setet innehåller:

Magnificence Red Serum Intensive Revitalising (8ml)
Få tillbaka en strålande och ungdomlig vitalitet. Innehåller 7 % D-Glyox; en patentsökt ålderstrotsande blandning med granatäppelblomma, silkesträd och liposom-peptider som hjälper till att bekämpa glycoxidation (en kombination av glykation och oxidation som modifierar hudens proteiner så att de skapar slöhet och stelhet). Detta kraftfulla serum är berikat med extrakt från hibiskusblomma som tränger djupt in i huden och minimerar fina linjer och rynkor genom att strama upp, samtidigt som hyaluronsyra återfuktar och slätar ut huden.

Magnificence Day & Night Velvety Cream (10ml)
Denna snabbt ansorberande kräm är speciellt utformad för torr hud, och hjälper till att fylla ut, strama upp och minimera fina linjer och rynkor. Dessutom hjälper hyaluronsyra till att återfukta, och sheasmör ser till att förbättra hudens struktur.  Produkten innehåller ett starkt koncentrat av patenterade D-Glyox-komplex och är berikad med närande botaniska oljor som ger huden näring och skapar den perfekta duken för din makeup.

Magnificence Red Cream Retexturising Beautifying Care (15ml)
Denna ålderstrotsande formula har utvecklats med en ett patentsökt D-Glyox-komplex (en blandning av granatäppelblomma, silkesträd och liposom-peptid) som hjälper till att förhindra slöhet och stelhet. Denna produkt har en universell nyans som passar alla hudtyper, och dess blandning av hyaluronsyra och röda mineralpigment tränger in i hudens djupare skikt för att lindra uppkomsten av fina linjer och rynkor, samtidigt som den hjälper till att strama upp, fylla ut och jämna ut hudtonen.

Product Details

Märke:
  • Lierac
Serie:
  • Magnificence

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Lierac Magnificence Introductory Pack

Välj bild

Lierac Magnificence Introductory Pack