Living Nature Ultra Rich Body Cream (150ml)

Beskrivning

Ultra Rich Body Cream från Living Nature är en lyxigt näringsrik kräm som är utformad för att  återfukta huden på djupet och hålla den mjuk och smidig. Denn kräm innehåller aktiv manukahonung för dess fuktbevarande egenskaper samt Cupuacu Murumuru-smör som tillför näring på djupet. Tillsammans gör de att denna kräm är ett måste til din hudvård. 

Ultra Rich Body Cream är den ultimata fuktkrämen för hela kroppen. Den har en lätt, frisk doft och kommer att göra att din kropp ser lika ung ut som du känner dig. Du får en frisk, strålande glöd och kommer aldrig att vilja använda något annat! K.D.

Bruksanvisning:

  • Massera in en generös mängd på ren hud, och lägg särskilt fokus på torra områden som armbågar och hälar. Pefekt till att ge huden extra näring efter en dag i solen. För alla hudtyper

Living Nature innehåler 100 % naturliga ingredienser som utnyttjar kraften hos Nya Zeelands unika inhemska växter, inklusive: Harakeke-lin, totarol, manukahonung,  manukaolja, hallolera och alger.  Living Nature har aldrig, och kommer aldrig att testa sina produkter på djur.

Om Living Nature:

Living Nature innehåller absolut inga syntetiska eller hormonstörande ingredienser. Hela sortimentet är Certified Natural av BDIH Germany, och många av produkterna är märkta enligt Whole Foods Premium Body Care krav.

Produkterna är oberoende säkerhetsverifierade, plus att de har ett av de bästa betygen i Skin Deep Cosmetic Safety Database. Living Natures policy: om det finns några tvivel om säkerheten för en ingrediens, använder vi inte den.

Istället utnyttjar de den otroliga bioaktiva kraften i Nya Zeelands inhemska växter med deras närande, rening och helande fördelar för huden. Deras mycket effektiva och energigivande hudvård är utformad för att förbättra hudens egen naturliga funktion. Denna effekt granskas under pågående oberoende tester.

Product Details

Märke:
  • Living Nature
Volym:
  • 150ml

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Living Nature Ultra Rich Body Cream (150ml)

Välj bild

Living Nature Ultra Rich Body Cream (150ml)