Matrix Total Results Curl Please Shampoo (300ml), Conditioner (300ml) och Contouring Lotion (150ml)

Beskrivning

Kontrollera och skydda hår som har en naturlig vågighet med Matrix Biolage Total Results Curl Please Shampoo, Conditioner och Contouring Lotion trio. Kompletterad med näringsgivande ingredienser och skräddarsydd för att förfina och återuppliva lockar. De vitaliserande näringsämnena behandlar intensiva lockar, vilket tillåter ett effektivt skapande av stylade lockar som ser naturliga ut.  C.R

Paketet innehåller:

Matrix Biolage Total Results Curl Please Shampoo (300ml)
Behandla lockar genom att applicera Anti-Frizz Nutri-Curl Technology som syftar till att förfina och eliminera oönskade vågor. Berikad med fuktgivande Jojobaolja för att ge extra definition, liksom veteprotein och katjoniska konditionerande beståndsdelar, för att ge en blandning som hjälper håret att få glans, styrka och struktur. Resultatet är ett exakt och frissfritt utseende som gör att håret verkar rent och glänsande.  Använd rutinmässigt för bästa resultat. 

Matrix Biolage Total Results Curl Please Conditioner (300ml)
Hjälper till att återge fukt genom att effektivt arbeta med rötterna för att ge en innehållsrik fuktnivå och skydd.  De tillsatta silikonerna hjälper till att ge ett extra återfuktat utseende, vilket gör att håret känns helt återställt och upplyft. Applicera en liten mängd på handflatan och arbeta upp ett lödder, skölj väl efter användning.

Matrix Biolage Total Results Curl Please Contouring Lotion (150ml)
Avslutar skyddsprocessen genom att tillåta håret att tillgodose sig vårdande näringsämnen efter tvätt. Med extra fukt och fuktegenskaper ger detta känsliga balsam håret en fast bas för styling och möjliggör en fortsatt synlig glans.   Vid användning- gnugga mellan handflatorna och distrubuera sedan försiktigt i handdukstorkat hår. Återapplicera för att få ny definition.

Product Details

Märke:
  • Matrix Biolage
Serie:
  • Total Results
Volym:
  • 750ml

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Matrix Total Results Curl Please Shampoo (300ml), Conditioner (300ml) och Contouring Lotion (150ml)

Välj bild

Matrix Total Results Curl Please Shampoo (300ml), Conditioner (300ml) och Contouring Lotion (150ml)