NEOM Essential De-Stress Kit

Beskrivning

NEOM Essential De-Stress Kit kombinerar ett noga utvalt sortiment av stresseliminerande produkter och har utformats för att hjälpa dig att varva ner och lindra spänningar.

Berikad med tjugofyra eteriska oljor, inklusive lavendel, jasmin och brasiliansk jakaranda som varvar ner kropp och själ, kommer varje produkt att hjälpa till att smälta bort dina bekymmer. - K.N.

Alla produkter är 100% naturliga och etiskt framtagna samt tillverkade i Storbritannien. Inga konstgjorda ingredienser.

Detta kit innehåller: 

1 x De-Stress On The Go Mist (5 ml) :
En lugnande sprej som lindrar stress och spänningar. Denna stresslindrande produkt är lätt men ändå kraftfull, kan användas on-the-go och kombinerar tjugofyra eteriska oljor för att köra bort stress och dagliga bekymmer. Spreja helt enkelt över hud och ansikte. Liten men kraftfull, sprejen räcker till upp till hundra appliceringar. - K.N.

1 x Intensive Stress Relief Treatment (5ml):
En intensiv pulsterapi som hjälper till att stressa ner ditt liv. Denna lugnande formula är lätt men ändå kraftfull och kombinerar tjugofyra eteriska oljor för att ta bort stress och dagliga bekymmer. Applicera på handlederna, bakom öronen och under fotsulorna och märk hur dina bekymmer smälter bort. Varar på huden i upp till tre timmar. - K.N.

1 x De-Stress Home Mist (5ml):
En lindrande, lätt sprej som hjälper till att ta bort stress. Dess blandning av tjugofyra eteriska oljor lindrar stress och dagliga bekymmer. Bara spreja över kuddar, soffor och sängkläder för att ge en kvardröjande, avstressande doft i ditt hem.

Product Details

Märke:
  • NEOM

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

NEOM Essential De-Stress Kit

Välj bild

NEOM Essential De-Stress Kit