NIOXIN Hair System Kit 3 for Fine, Chemically Treated Hair (3 produkter)

Beskrivning

Ge liv och volym åt matt och tunnt hår med NIOXINs tredelade rutin.  NIOXIN Hair System Kit 3 for Fine, Chemically Treated Hair är utformat för att pigga upp hårbottnen och tillföra fukt. Detta är ett unikt system som tillsammans ser till att ditt hår ser tjockare ut och att din hårbotten känns uppfriskad. - KN

Detta set innehåller följande produkter:

NIOXIN System 3 Cleanser Shampoo for Fine, Normal to Thin Looking, Chemically Treated Hair (150 ml):

System 3 Cleanser Shampoo är steg ett för att få ett märkbart tjockare, fylligare hår, och är speciellt framtaget för att förstärka texturen och återställa fuktbalansen hos fint, normalt till tunt, kemiskt behandlat hår. Unikt berikat med avancerad teknik, hjälper schampot, som innehåller förtjockande BioAmp™ och hårbottenföryngrande Glyco-Shield™, till att avlägsna  talg, fettsyror och miljörester som dagligen samlas på hårbotten och hår. Denna djupt rengörande formula innehåller antioxidanter och växter i det unikaTransactive Delivery System™, och gör håret fylligt, tjock och starkt.

NIOXIN System 3 Scalp Revitaliser Conditioner for Fine, Normal to Thin Looking, Chemically Treated Hair (150 ml):

Steg två vårdar fint, tunt och färgat hår med en lätt formula som förbättrar motståndskraften och styr fuktbalansen. System 3 Scalp Revitaliser Conditioner från NIOXIN är en unik blandning av stärkande BioAmp™, uppiggande Glyco-Shield™, och extrakt från vitt te och pepparmyntolja, som har visat sig ge märkbart tjockare, fylligare hår och en hälsosam, skyddad hårbotten. Det innehåller en Transactive Delivery System™ med antioxidanter och växter för att minska antalet avbrutna hårstrån och ge näring till slitna fibrer, så att håret ser fylligt och starkt ut.

NIOXIN System 3 Scalp Treatment for Fine, Normal to Thin Looking, Chemically Treated Hair (50 ml):

Steg tre behandlar fint, normalt till tunt, färgat hår med en föryngrande lösning som ökar volymen, stimulerar hårbotten och styr fuktbalansen. System 3 Scalp Revitaliser Treatment från NIOXIN är en unik blandning av stärkande BioAmp™, uppiggande Glyco-Shield™, och extrakt från vitt te och pepparmyntolja, som har visat sig ge märkbart tjockare, fylligare hår och en hälsosam, skyddad hårbotten. Det innehåller en Transactive Delivery System™ med antioxidanter och växter för att minska antalet avbrutna hårstrån och ge näring till slitna fibrer, så att hårbottnen blir pigg och fräsch.

Product Details

Märke:
  • NIOXIN
Range:
  • System 3,
  • System Kit

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besökaDitt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

NIOXIN Hair System Kit 3 for Fine, Chemically Treated Hair (3 produkter)

Välj bild

NIOXIN Hair System Kit 3 for Fine, Chemically Treated Hair (3 produkter)