NIOXIN Hair System Kit 4 for Fine, Noticeably Thinning, Chemically Treated Hair (3 produkter)

Beskrivning

Ge liv och volym åt matt och tunnt hår med NIOXINs tredelade rutin. NIOXIN Hair System Kit 4 for Fine, Noticeably Thinning, Chemically Treated Hair är utformat för att göra tunnt hår märkbart fylligare, samtidigt som det piggar upp hårbottnen och tillför fukt. Detta är ett unikt system som tillsammans ser till att ditt hår ser tjockare ut och att din hårbotten känns uppfriskad. - KN

Detta set innehåller följande produkter:

NIOXIN System 4 Cleanser Shampoo for Fine, Noticeably Thinning, Chemically Treated Hair (150 ml):

Steg ett i den tredelade rutinen är Cleanser Shampoo, som är speciellt framtaget för att ge intensiv fyllighet och återställa fuktbalansen i tunt och kemiskt behandlat hår. Unikt berikat med avancerad teknik, hjälper schampot, som innehåller förtjockande BioAmp™ och hårbottenföryngrande Glyco-Shield™, till att avlägsna talg, fettsyror och miljörester som dagligen samlas på hårbotten och hår. Den djupt rengörande och innovativa formulan ser till att håret blir fylligt, tjoctk och starkt.

NIOXIN System 4 Scalp Revitaliser Conditioner for Fine, Noticeably Thinning, Chemically Treated Hair (150 ml):

Steg två vårdar tunt och kemiskt behandlat hår med en lätt formula som ökar hårets motståndskraft och styr fuktbalansen. System 4 Scalp Revitaliser Conditioner från NIOXIN är en unik blandning av stärkande BioAmp™, uppiggande Glyco-Shield™, och extrakt från vitt te och pepparmyntolja, som har visat sig ge märkbart tjockare, fylligare hår och en hälsosam, skyddad hårbotten. Antalet avbrutna hårstrån kommer att minskas och trasiga hårfribrer får näring så att du får ett friskare hår som ser fylligare ut.

NIOXIN System 4 Scalp and Hair Treatment with Sunscreen for Fine, Noticeably Thinning, Chemically Treated Hair (40 ml):

Steg tre behandlar fint och färgat hår som blir allt tunnare med en föryngrande lösning som förbättrar volymen, styr fuktbalansen och fräschar upp hårbottnen. System 4 SScalp and Hair Treatment with Sunscreen från NIOXIN är en unik blandning av stärkande BioAmp™, uppiggande Glyco-Shield™, och extrakt från vitt te och pepparmyntolja och Scalp Access™ Delivery System med SPF 15 som rengör porerna skyddar hårbottnen. Behandlingen, som har visat sig ge märkbart tjockare hår och en frisk hårbotten tack vare sitt innehåll av växter och antioxidanter, hjälper dig att få ett hår med färre avbrutna hårstrån och ett fylligare utseende. Dessutom blir din hårbotten skyddad mot solens skadliga strålar.

Product Details

Märke:
  • NIOXIN
Serie:
  • System 4,
  • System Kit

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

NIOXIN Hair System Kit 4 for Fine, Noticeably Thinning, Chemically Treated Hair (3 produkter)

Välj bild

NIOXIN Hair System Kit 4 for Fine, Noticeably Thinning, Chemically Treated Hair (3 produkter)