NIOXIN System 6 Cleanser Shampoo for Noticeably Thinning, Medium to Coarse, Natural and Chemically Treated Hair (300 ml)

How It Works: Nioxin Cleansers

Beskrivning

NIOXIN System 6 Cleanser Shampoo (300 ml) är fulladdat med tre av märkets unika tekniker för att rengöra och behandla märkbart uttunnande, medelgrovt till grovt, naturligt och kemiskt behandlat hår . Scalp Access Delivery System® kombinerar vitaminer, växter och SPF 15 för att hålla håret friskt och skyddat, medan reningsmedel rensar hårsäckarna för att befria dem från talg och miljörester.

Glyo-Shield®-teknik innehåller en blandning av vitt teextrakt och pepparmintolja för en uppfriskad hårbotten, och konditioneringsmedel för att balansera fukt och ge skydd, särskilt för färgbehandlat hår som behöver återfuktande.

Smoothplex®, den slutliga tekniken i denna formel, hjälper till att hålla lösa hårstrån i schack, medan den konditionerar och skyddar hårstrån för att förhindra håravfall och uttunning som ett resultat av hårskador och brott.

System 6 Cleanser Shampoo är en av 3 produkter i NIOXIN-programmet. Den är till för de med håravfall och/eller uttunnande hår, samtidigt som den hjälper den typen av hår med hårbottens och hårets hälsa. - K.R

Bruksanvisning:

  • Applicera i vått hår.
  • Massera försiktigt in och låt löddra i hårbotten och hår.
  • Skölj noga.

NIOXIN-produkter är speciellt utformade för att hjälpa till att förtjocka och återuppliva uttunnat hår eller för dem som lider av håravfall. Med 6 olika sorter att välja mellan kan NIOXIN hjälpa dig oavsett vilken hårtyp du har.

Varumärket har hittills hjälpt cirka 50% av personer med håravfall eller uttunning över hela världen och 70% av produktens användare har märkt en förbättring efter ett fåtal användningar.

Product Details

Märke:
  • NIOXIN
Serie:
  • Cleanser,
  • System 6
Volym:
  • 300ml

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

NIOXIN System 6 Cleanser Shampoo for Noticeably Thinning, Medium to Coarse, Natural and Chemically Treated Hair (300 ml)

Välj bild

NIOXIN System 6 Cleanser Shampoo for Noticeably Thinning, Medium to Coarse, Natural and Chemically Treated Hair (300 ml)