Omnilux - New-U

Beskrivning

Omnilux new-U är en handhållen, FDA-godkänd enhet för behandling av "kråkfötter" och fläckig hud. Det är ett säkert, smärtfritt och effektivt sätt att minska periorbitala rynkor och göra att huden ser yngre ut.

Enheten levererar en helt naturlig metod för hudföryngring med växlande rött och nära infrarött ljus genom vilket den stimulerar den naturliga åldersprocessen och förbättrar hudens ton och klarhet hemifrån. De olikfärgade ljusen arbetar även med kroppens egna naturliga processer som motverkar effekter av åldrande och är utformade för att rikta in sig på specifika celler som är ansvariga för syntes och reparation av hudens stödjande strukturer,  - E.D

Råd för användning:

- Omnilux new-U är två 20-minuters alternerande infraröda och röda ljusbehandlingar som utförs en gång i veckan under 4 veckor, men eftersom ljuset inte kan skada din hud finns det ingen gräns för hur många behandlingar du kan göra.

- Behandlingsenheten innehåller olika lysdioder, en ventilationsfläkt, en trelägesbrytare och ett anslutningsuttag. Varje uppsättning är en matris av lysdioder som är utformad för att avge ljus av en speciell styrka (intensitet) och färg (våglängd). Strömbrytaren på framsidan av Omnilux new-U låter dig välja mellan den röda lampans effekt, det infraröda ljuset eller avstängt läge.

Vänligen notera: Omnilux new-U har testats enligt internationell standard för att säkerställa att den är säker för ögonen, men skyddsglasögon medföljer ändå som du är rekommenderad att bära för din egen bekvämlighet.

Product Details

Märke:
  • Omnilux
Serie:
  • New-U

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Omnilux - New-U

Välj bild

Omnilux - New-U