Orofluido Shampoo, Conditioner och Elixir Trio värt 49,99 pund (paket)

Beskrivning

Shampoo, Conditioner och Elixir Trio från Orofluido ger fantastisk valuta för pengarna och håller håret perfekt dygnet runt. Detta trippelset, med sina påkostade ingredienser som rengör, ger näring och mjukar upp håret för att ge en slät och frissfri finish, kommer utan tvekan att ge dig ett härligt hårsvall som varar. KD

Värt 49,99 pund!

Setet innehåller följande produkter:

Orofluido Shampoo (200 ml)
Orofluido Shampoo är framtaget för att ge näring och återfukta håret samtidigt som det ger en varaktig glans, och är en verklig måste-ha-produkt. Denna djuprengörande produkt innehåller vanilj och naturliga ekologiska oljor för att ge håret en salongsvacker finish. Den milda doften av lavendel gör att du slappnar av, medan den skonsamma och skummande konsistensen får ditt hår att både se ut och kännas som nytt.

Orofluido Conditioner (200 ml)
Orofluido Conditioner har en påkostad formula med vanilj och tre naturliga oljor för att ge håret en silkeslen mjuk konsistens. Det ger håret vård och näring på djupet, och  kommer att göra ditt hår friskare, starkare och med en oslagbar glans. Den milda doften av lavendel ger dig en avkopplande upplevelse, vilket gör detta balsam till ett måste.

Orofluido Elixir 100 ml
Orofluido Elixir är ett supermjukt serum med vaniljextrakt som hjälper till att lugna, nära och vårda håret. Det har en subtil bärnstensdoft och kontrollerar frissigheten samtidigt som det omedelbart gör håret glansigare och lättare att kamma ut. Lämpligt för alla hårtyper och kan användas på torrt eller fuktigt hår.

Product Details

Märke:
  • Orofluido

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Orofluido Shampoo, Conditioner och Elixir Trio värt 49,99 pund (paket)

Välj bild

Orofluido Shampoo, Conditioner och Elixir Trio värt 49,99 pund (paket)