Redken Frizz Dismiss Hair Trio

Beskrivning

Redken Frizz Dismiss Hair Trio slätar ut och återfuktar alla typer av hår, från fint till riktigt grovt. Setet innehåller allt du behöver för att bekämpa frissigt och flygigt hår vilket ger  lugna, hanterbara och elegant lockar. E.N.

Setet innehåller:

Redken Frizz Dismiss Shampoo (300ml)
Redken Frizz Dismiss Shampoo är lämpligt för alla hårtyper, och har utvecklats för att ge dig ett slätt och elegant hår. Den lyxiga vätskan tar skonsamt bort smuts, orenheter och överflödig olja från håret och hårbotten, samtidigt som den tränger djupt in i hårstrået för att bibehålla fuktnivån. Det lätta schampot är berikat med brasiliansk pracaxiolja som tillför näring och stärker hårets fibrer samtidigt som ett fuktavstötande komplex skyddar och gör håret lugnt och hanterbart.  Tämjer frissigt och flygigt hår så att du kan få salongsperfekta resultat varje gång.

Redken Frizz Dismiss Conditioner (250ml)
Red snabbt och enkelt ut ditt hår med Redken Frizz Dismiss Conditioner. Detta fjäderlätta balsam är lämpligt för alla hårtyper, och är speciellt framtaget med ett fuktresistent komplex som tämjer frissigt och flygigt hår och gör det slätt och lugnt. Närande brasiliansk pracaxiolja stärker hårets fibrer från rot till topp så håret blir lätthanterligt och återfuktat länge.

Redken Frizz Dismiss Rebel Tame Control Cream (250ml)
Tämj frissigt och flygigt hår med Rebel Tame Control Cream från Redken, en lätt, icke-fet kräm som slätar ut håret och gör det blankt och silkeslent. Dess unika formel är lämplig för grovt hår och är berikad med brasiliansk pracaxiolja som binder fukt och gör håret mindre statiskt. Resultatet är ett lugnt och lätthanterligt hår. Skyddar mot medelhög till hög fuktighet och värmestyling upp till 230°C.

Product Details

Märke:
  • Redken
Serie:
  • Frizz Dismiss

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

361 kr

Ord. pris: 547 kr

Spara: 186 kr

Slutsåld

Slutsåld

Spara 15% på ditt köp

Använd kod: 15JAN i kassan
Shoppa nu

Spara 15% på ditt köp

Använd kod: 15JAN i kassan
Shoppa nu

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Redken Frizz Dismiss Hair Trio

Välj bild

Redken Frizz Dismiss Hair Trio