REN Hit The Spot Regime Kit för Blemish Prone Skin

Beskrivning

Få en klar, frisk hy med "Hit The Spot" Regime Kit från REN . Speciellt framtagen för problemhud som är benägen för att bli röd, finnar och blemmor, lovar trion att rengöra, skydda och avgifta din hy för mindre stramhet och obehag. E.N.

Setet innehåller:

ClearCalm 3 Clarifying Clay Cleanser (50ml)
Bekämpa finnar och blemmor med denna antibakteriella cleanser. Berikade med fransk kaolinlera för att avgifta och ta bort smuts, orenheter och överskott olja, levererar den kraftfulla formulan en mild peeling för att rensa porerna och ge ett förfinnat mjukare utseende. En blandning av eteriska oljor, däribland kamomill, lavendel och salvia, dämpar irritation och ger en varaktigt skön känsla.

ClearCalm 3 Replenishing Gel Cream (15 ml)
Den idealiska lösningen för breakout-benägen hud. Gelkrämen slätar ut och lugnar stram, känslig hud utan lämna en oljig känsla. Den  minskar uppkomsten av rodnad och ärr genom att dess kraftfulla formula eliminerar anrikning av döda hudceller och bakterier, vilket ger en  ljusare, klarare hy.

ClearCalm 3 Clarity Restoring Mask (15ml)
En behandlingsmask för att exfoliera hudytan, minska bakterier och rengöra porerna för att få huden att se klart och jämnt tonad ut. Lämplig för hud som är benägen för utslag och blemmor genom att masken infunderats med fransk kaolinlera som reglerar talgproduktionen och minimerar inflammation och rodnad.

Product Details

Märke:
  • REN
Serie:
  • ClearCalm 3

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

REN Hit The Spot Regime Kit för Blemish Prone Skin

Välj bild

REN Hit The Spot Regime Kit för Blemish Prone Skin