Scaramouche & Fandango Men's Travel Pack (50 ml)

Beskrivning

Oavsett om du planerar en helgsemester eller ska på åka på affärsresa - åk ingenstans utan Scaramouche & Fandango Men's Travel Pack. Förpackningen innehåller allt du behöver för din dagliga rengöringsrutin i en resevänlig storlek och en praktisk återförslutningsbar säkerhetspåse som kan tas med på flygresan. I setet ingår schampo, duschkräm, raklödder och återfuktare, alla i 50 ml storlek  -SA

Förpackningen innehåller:

Men's Shampoo 50 ml
Den är tillblandad med enbart de finaste ingredienserna och innehåller sheasmör och svart quinoa för att försiktigt avlägsna smuts, överflödig olja och orenheter från håret, medan den lugnar och mjukgör hårbotten. Detta multifunktionella schampo bildar ett delikat lödder och gör att håret känns och ser starkt och friskt ut.

Men's Body Wash 50ml
Den bildar ett rikt och delikat lödder som försiktigt rensa bort smuts och orenheter från huden och är berikad med brasiliansk papayaextrakt och vitamin E för att vårda och ge näring åt huden, vilket håller den silkesmjuk och smidig. Fri från olja, silikon och parabener, detta är den perfekta produkten när du vill ha en uppfriskande dusch.

Men's Shave Cream 50 ml 
krämen bildar ett rikt lödder som aktiverar huden och skapar en skyddande barriär över huden, vilket skyddar mot skador orsakade av rakning och irritation. Den är berikad med Chronodyn som tonar huden och ger fasthet och hjälper även till att bekämpa tecken på trötthet. Dessutom innehåller den guavaextrakt, som är rikt på flavonoider och antioxidanter och har även antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper för att hjälpa huden att läka.

Men's Hydrator 50 ml
Den har en hög absorberingsförmåga och är berikad med allantoin och vitamin E, som hjälper till att lugna huden efter rakning, medan guavaextrakt är rikt på antioxidanter samt har antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper för att främja läkningsprocessen. Förutom att återställa huden, så innehåller den även Chronodyn, som bidrar till att stimulera din hy, samtidigt som den ger fasthet, toning och motverkar tecken på trötthet. Din hud kommer att lämnas silkesmjuk och slät med ett fräscht och strålande utseende.

Product Details

Märke:
  • Scaramouche & Fandango
Serie:
  • 50ml
Volym:
  • 50ml

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Scaramouche & Fandango Men's Travel Pack (50 ml)

Välj bild

Scaramouche & Fandango Men's Travel Pack (50 ml)