Sukin Rose Hip Oil (25 ml)

Beskrivning

Lugna huden med certifierad ekologisk nyponrosolja, en olja rik på viktiga fettsyror och vitaminer för att lugna, mjuka upp och återfukta huden. Fettsyrorna skyddar cellmembranen tillsammans med E-vitamin, betakaroten och den kraftfulla anti-aging-antioxidanten lykopen. Oljan matar huden med unika oljor och nödvändiga näringsämnen för att främja en strålande, friskare hud.

Sukin anser att de mest kraftfulla och effektiva ingredienserna för din hud- och hårvård kommer från naturen. Sukin är ett otroligt miljömedvetet hud- och hårvårdsföretag från Australien.

"Skincare that doesn't cost the earth™"- Sukins engagemang sträcker sig långt bortom det kosmetiska. Detta 100 % certifierat klimatneutrala företag syftar till att minska sin miljöpåverkan på vår allt skörare miljö. -SA

Product Details

Märke:
  • Sukin
Volym:
  • 25ml

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

5.0

5.0

(1 Omdöme)

Sortera efter

Älskar denna!

5

Torkar snabbt in i huden och gör den mjuk, känns absolut inte oljig efteråt. Använder denna tillsammans med Sukin purifying face mask och Sukin sensitive moisturizer och det är en superkur mot min acne.

Mon Jun 05 08:44:53 BST 2017 av

Var denna recension användbar för dig?

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Sukin Rose Hip Oil (25 ml)

Välj bild

Sukin Rose Hip Oil (25 ml)