Xen-Tan Self Tanning Kit - Light/ Medium

Beskrivning

Få en vacker färg året om med Xen-Tan Self Tanning Kit - Light/ Medium. Denna serie med produkter gör att du kan ha en solkysst glöd från topp till tå, medan deras lätta formula är perfekt för ljusare hudtoner.

Innehåller:

  • Xen-Tan Body Scrub: Denna milt exfolierande scrubb hjälper till att rengöra huden före, under och efter brun-utan-sol. Eftersom scrubben polerar och slätar ut huden blir din färg jämnare, samtidigt som den har en större chans att hålla längre.
  • Xen-Tan Luxury Tanning Mitt:  Denna handske är speciellt utformad och testad av Xen-Tans skönhetsexperter, och gör att du kan få salongsperfekta resultat med en slät och jämn yta utan att behöva gå till salongen
  • Xen-tan Transform Luxe 236ml: Transform Luxe tillför samma underbara dagliga dos av fukt som du har kommit att förvänta dig från XEN-TAN, samtidigt som den innehåller en extra ingrediens som ger dig en vacker och silkeslen glöd.  Den avancerade formulan har en underbar doft av färsk vanilj, och kan användas precis som en vanlig fuktkräm. Skillnanden är att du får en solkysst hud utan ränder som är otroligt mjuk och utan orange toner!
  • Xen-Tan Face Tanner Luxe: Xen-Tans avancerade Face Tanner Luxe innehåller den perfekta balansen mellan de aktiva ingredienserna DHA, vitamin E, ginkgo biloba, sheasmör och antioxidanter. Tilllsammans bildar de en slät och lyxig kräm som skämmer bort din hud, samtidigt som den är skonam nog att använda varje dag.

Product Details

Märke:
  • Xen-Tan
Serie:
  • Gift Sets

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Xen-Tan Self Tanning Kit - Light/ Medium

Välj bild

Xen-Tan Self Tanning Kit - Light/ Medium