Zelens Just Flirt Active Colour Collection (Värde ca 760 SEK)

Beskrivning

Zelens presenterar  Just Flirt Active Colour Collection  ; en duo av märkets mest sålda produkter inrymt i en presentförpackning. Innehåller en fransförlängande mascara och ett ultrakonditionerande läppbalsam. E.N.

Setet innehåller:

Zelens 'Flirt Mascara' (9 ml)
Definiera, förläng och ge volym till dina ögonfransar med "Flirt Mascara". Tack vare växtbaserade ingredienser och 20 års forskning, kan Zelen kombinera 22 aktiva ingredienser och skapa denna ögonfransdefinierande och vattenfasta mascaran. Formulan har berikats med ett unikt peptidkomplex som stimulerar fransarnas tillväxt och separerar varje frans utan ansträning, vilket skapar en volyminös, djup och dramatisk makeup look. Dess speciellt utformade borste och högpresterande formula arbetar tillsammans för att ge dig professionella resultat.

Zelens 'The Balm' (10ml)
Reparera dina läppar med "The Balm"; ett närande och lugnande läppbalsam, speciellt framtaget med 13 aktiva ingredienser för att ge intensiv konditionering och ge läpparna en mjuk och fyllig känsla.  Dess sammetslena konsistens reparerar nariga, spruckna och torra läppar, och läker den skyddande barriären för att stärka och förnya läppvävnaden. Hyaluronsyra minimerar fina linjer, sheasmör förbättrar mjukheten och gröna shisoblad skyddar mot fria radikaler och yttre påfrestningar. Den kompakta förpackningen är perfekt att ha med sig när man är på språng.

Product Details

Märke:
  • Zelens

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Zelens Just Flirt Active Colour Collection (Värde ca 760 SEK)

Välj bild

Zelens Just Flirt Active Colour Collection (Värde ca 760 SEK)