Den här produkten är tillfälligt slut. Lägg till den i din önskelista för att få ett email när den är tillbaka i lager.

Andra produkter som kanske intresserar dig

Aveeno Face Calm and Restore Oat Gel Moisturiser 50ml

SEK 61.0

Ord. pris: 150 kr

61 kr

Spara: 89 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Slutsåld

Image 1, Intensely hydrates and instantly soothe sensitive skin. Image 2,  With prebiotic oat and calming feverfew. Image 3, Dermatologist tested, for sensitive skin and fragrance free. Image 4, Clinically proven 24H moisturisation. Image 5, Women's health skincare awards winner 2022. Image 6, 93% of people who tried it, found that it soothed their skin.

Live Chat

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Kundrecensioner

Overall Rating : 4.0 / 5 (1 Omdömen)
  • 0 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Underbar för min hy

Jag har kombinationshud med tendens till acne. Använder Retin-A till natten och den här gelkrämen är tillräcklig de flesta dagarna i veckan och ersätter om jag vill serum och andra krämer/lotioner. Vill man ha en lite fetare kräm till natten nu under vintertid så har jag testat det med och det har fungerat bra men är faktiskt inget måste. För att sammanfatta kan jag med denna gelkrämen skippa serum både morgon och kväll. Istället blir det den här på morgonen otvättad hud och sen på kvällen double cleansar jag och tar på denna, väntar en stund innan jag duttar på tretinoinet. Så nöjd!

Var denna recension användbar för dig?