• Dry Oil Multipurpose Care
  • Hydration for Body
  • Blemishes and Dark Spots
  • Face Cleansers and Face Masks

Den kända oljan!

Upptäck NUXE Huile Prodigieuse, Nuxe ikoniska produkt som lanserades 1991. Oljan reparerar och mjukgör hud och hår, tack vare sin unika sammansättning av sex ädla växtoljor (macadamia, hasselnöt, gurkört, mandel, kamelia och St. Johns vört) och vitamin E. NUXE olja är också känd för sin mytiska doft!

shoppa nuxe

NUXE - en historia om passion och växter

NUXE är ett franskt kosmetikföretag som är #1 på marknaden för naturlig kosmetika på franska apotek. Dess DNA är effektiviteten av naturen kombinerat med glamour. NUXE produkter säljs i mer än 64 länder runt om i världen.

NUXE grundades för över 20 år sedan av Aliza Jabès, en parisisk kvinna med en visionär anda och en entreprenörslig själ. Hon tror att de viktigaste terapeutiska upptäckterna kommer från världens växter, och skapade därför ett företag med naturlig kosmetik. I början av 90-talet upptäckte hon NUXE, ett litet FoU-laboratorium i Paris, och bestämde sig för att använda det som utgångspunkt för ett nytt skönhetsmärke som kombinerar natur and lyx. Kärnvärdena för NUXE varumärke är natur, innovation, sensorialitet och tillgänglighet.

shoppa nuxe