Vi är glada att få presentera vår nästa Limited Edition Box i samarbete med NEOM Organics, registrera dig på väntlistan för att få tidigt tillträde till den här spännande Limited Edition Beauty Boxen...

lookfantastic Rose Collection

Unna dig en lyxig box fylld med 7 rosberikade skönhetsprodukter för att imponera på den speciella personen i ditt liv. Boxen är värd över 2050 kr men blir din för bara 700 kr. Skynda dig, den finns endast i begränsad upplaga!

lookfantastic x Erno Laszlo

Denna Limited Edition Beauty Box i samarbete med det innovativa hudvårdsmärket Erno Laszlo innehöll 6 stycken lyxiga produkter, anpassade till att boosta din vinterhy och få till en snygg #LaszloGlow!

lookfantastic x BLACKFRIDAY - UTSÅLD

Den exklusiva Back for Black Beauty Box kom tillbaka för Black Friday! Denne Limited Edition Box innehöll 11 lyxiga produkter med ett totalt värde över 1100 kr

lookfantastic x MOLTONBROWN - UTSÅLD

Den exklusiva Limited Edition box i samarbete med Molton Brown innehöll 10 av märkets bästsäljare med en mix av fantastiska dofter perfekta för både män och kvinnor.

lookfantastic x M·A·C - UTSÅLD

Den exklusiva Limited Edition boxen i samarbete med M·A·C är utsåld. Boxen innehåller M·A·C topprodukter så att du kan uppleva det bästa från världens ledande makeupmärken.