Om oss

lookfantastic grundades 1996 och är Storbritanniens ursprungliga skönhetsbutik på nätet och är en del av The Hut Group. lookfantastic är den ultimata destinationen för hår, hud och allt som rör skönhet. Vi har över en halv miljon besökare varje månad och är kända för attraktiva priser, exklusiva gåvor och vår egen Beauty Box. Vi skickar alla beställningar från vårt lager här i Storbritannien. lookfantastic.se är vår svenskspråkiga sida som lanserades i november 2015 och erbjuder över 15 000 produkter från fler än 430 märken för hår, hud, makeup, kropp, styling och hälsa.


Auktoriserade återförsäljare

Vi är auktoriserade återförsäljare av allt du hittar på sidan och köper in alla produkter av våra lokala distributörer här i Storbritannien. Vår personal deltar i utbildningar från märkena själva som besöker oss för att hålla oss uppdaterade om nylanseringar, användning och ingredienser. Hos oss hittar du lyxiga märken som Chantecaille, Pixi, Kérastase, Omorovicza, Elemis, Lancer, Alpha-H och våra nykomlingar som Illamasqua och Color Wow.

Håll dig uppdaterad

Nya märken och produkter anländer regelbundet till oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de allra senaste rabattkoderna och erbjudandena. Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram för regelbundna erbjudanden och uppdateringar.


Samarbeten:

Om du vill prata med någon om samarbete med The Hut Group eller om möjligheten att ha dina produkter på någon av dess webbsidor, får du gärna kontakta partnerships@thehutgroup.com.