Om oss

lookfantastic grundades 1996 och är en av Storbritanniens första skönhetsbutiker på nätet. Det är den ultimata destinationen för hår, hud och allt som rör skönhet. lookfantastic erbjuder över 20,000 produkter från fler än 600 märken för hår, makeup, hudvård, eletronik och hälsa.

Med en dedikerad grupp av skönhetsexperter som alla genomgår regelbunden utbildning från skönhetsmärkena själva, kan lookfantastic förse dig med uppdaterad och intelligent information om varje podukt. Vi förser dig med lyxiga märken som Redken, Kérastase, ghd, Elizabeth Arden, Elemis, Dr Dennis Gross, Christophe Robin, Dermalogica och Estée Lauder och många fler! 

lookfantastic är en auktoriserad återsäljare av samtliga varumärken och produkter som säljs via www.lookfantastic.se.


Auktoriserad återförsäljare

lookfantastic är auktoriserade återförsäljare av samtliga produkter som finns på sidan och köper alla produkter direkt från lokala distributörer i Storbritannien. Vår personal deltar i utbildningar från varumärkena själva som besöker huvudkontoret regelbundet för att hålla oss uppdaterade om nylanseringar, användning och ingredienser. 

Håll dig uppdaterad

Nya varumärken och produkter lanseras regelbundet hos lookfantastic. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller läs vår blogg för att information om skönhetstrender, erbjudanden och grymma rabatter. Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram för regelbundna erbjudanden och uppdateringar.

Samarbeten

Om du som varumärkesägare eller representant vill komma i kontakt med The Hut Group angående samarbete för att återförsäljning av produkter på någon av dess webbsidor, får du gärna kontakta partnerships@thehutgroup.com. Om du som influencer vill samarbeta tillsammans med lookfantastic vänligen besök vår sida för samarbetsförfrågningar för influencers här.