Upptäck ESPA:s oupptäckta hjältar designade för att jämna, fasta och ge näring till huden för att ge den ultimata skinande hyn.

Hudvård i framkant för att trotsa synliga tecken på åldrande

Upptäck ESPA Tri-Active™Advanced Probiome-sortiment som är kliniskt bevisat för att öka den biologiska mångfalden i hudens mikrobiom, öka motståndskraften mot livsstilsstressorer och skydda tecken på åldrande hud. Resultaten? Fina linjer och rynkor reduceras, huden ser föryngrad ut och utstråliningen är optimerad. 


Kliniskt bevisat att förbättra hudens fasthet med 16% och elasticitet med 9% *.


*Oberoende klinisk prövning 2018

Upptäck mer

ESPA Spa Finder

Med över 300 spa:n i 55 länder, hitta din närmaste ESPA idag för att förnya din känsla av inre lugn.

Upptäck mer

ESPA

ESPA är ett exklusivt hudvårdsvarumärke som säljs på några av de mest lyxiga spaanläggningarna runt om i världen.

Produkterna är skapade runt tanken att varje person kan uppnå naturlig skönhet och ett inre lugn. Varje produkt är formulerad med en blandning av aktiva botaniska och naturliga extrakt, som ger den bästa näringen till ditt ansikte, kropp och hår.

Exklusivt för varumärket är deras Unique Tri-Active™ Technology, som är en blandning av växt- och marina aktiva ingredienser och terapeutiska aromaterapioljor. Tillsammans arbetar de i harmoni för att säkerställa att huden är lika skyddad under ytan som på utsidan, vilket ger optimal hudhälsa.

Vid sidan av sina professionella spaprodukter har ESPA utvecklat en serie av ljus och doftpinnar, vilket hjälper till att hålla ditt hem och personliga utrymme vackert doftande. Var och en är infunderad med en unik blandning av eteriska oljor, beroende på om du vill känna dig energisk, lugn eller återställd.

Kärnan i varumärket är en önskan att sätta sinnet, kroppen och huden i harmoni med varandra. Genom att använda aromaterapioljor och exceptionellt naturliga ingrediensblandningar, uppnår ESPA detta och mer; de hjälper människor över hela världen att få tillbaka en balans och uppnå en förnyad känsla av ett inre lugn.