The Ordinary, ett märke från Deciem, använder effektiva kliniska teknologier för att förbättra ditt generella hudtillstånd till överkomliga priser. Det är verkligen ett märke som älskas av alla.

SHOPPA NU

OM THE ORDINARY

The Ordinary är ett varumärke som är specialiserat på materialkemi och biokemi med integritet. Integritet inom funktionell skönhet är sällsynt, men The Ordinarys produkter skapades för att vara i sin mest ödmjuka och sanna form. Märkets erbjudande är banbrytande, inte bara genom den teknologi det använder, utan också dess ärlighet och integritet.

SHOPPA NU

The Ordinary

80 resultat

The Ordinary erbjuder hudvårdsprodukter med välkända, effektiva kliniska teknologier till konkurrenskraftiga priser. Borta är fokus på dyra förpackningar och marknadsföring, istället handlar allt om innehållet. Högpresterande, resultatinrikad hudvård med en hel linje av syror som förvandlar din hy till det bättre. Alla deras produkter är fria från parabener, sulfater, mineralolja, metylklorisotiazolinon, metylisotiazolinon, animaliska oljor, bensalkoniumklorid, koltjärgfärger, formaldehyd, kvicksilver och oxybenzon. lookfantastics favoriter: det mångsidiga superserumet The Ordinary ”Buffet” Multi-Technology Peptide Serum, den kraftfulla peelingen The Ordinary Lactid Acid 10% + HA 2% Superficial Peeling Formulation och den mjukgörande fuktcremen The Ordinary Natural Moistursing Factors + HA.

sortera efter

Products