BLI EN AFFILIATE

BLI EN LOOKFANTASTIC AFFILIATE

Har du en hemsida eller blogg? Vill du tjäna pengar på den? Bli medlem i vårt affiliate-program. Det är gratis, snabbt och enkelt att gå med. Klicka här för att komma vidare.

VAD ÄR EN AFFILIATE?

En affiliate kan vara en hemsida eller blogg som vidarebefordrar trafik till lookfantastic genom spårningsbara länkar. För varje köp som görs via länken på din sida, får du provision.

VARFÖR SKA JAG VÄLJA LOOKFANTASTIC?

Vi har ett mycket brett utbud av skönhetsprodukter och VIP-erbjudanden som du kan dela med dina läsare. Med en hög konverteringskvot och ett fantastiskt utbud har du större chans att få provision om du skickar dina läsare till lookfantastic. Alla varor ger provision och ett samarbete med oss kan ge provision på upp till 10%. Vi validerar provisionen regelbundet så att du som affiliate får dina pengar så snabbt som möjligt.

FÅR JAG SUPPORT AV ER?

Vi svarar gärna på frågor om vårt affiliate-program. Skicka oss ett email så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig. Vi har även ett affiliate-nyhetsbrev som skickas ut två gånger i veckan med de bästa erbjudandena som du kan kommunicera till dina läsare. För mer information, vänligen kontakta: Yvonne.Henriksen@thehutgroup.com 

KOSTAR DET NÅGOT?

För att undvika att falska konton skapas betalar du 50 kr när du först skapar ditt konto. Dessa 50 kr får du sedan tillbaka när du får din första utbetalning och har kommit över återbetalningsgränsen på 200 kr.

VILL DU SÄTTA IGÅNG?

Det är lätt att gå med, klicka här för att bli en del av vårt nätverk. Du går då vidare till vår sammarbetspartner Awin. Välj lookfantastic (vi kan hjälpa till med detta om du vill). Lägg till de spårningsbara länkarna på din sida eller i sociala medier och börja tjäna provision.

TIPS

- Välj relevanta erbjudanden och anpassa innehållet efter dina läsare. Det kan handla om makeup, hudvård, hårvård, stylingverktyg, skönhetstips eller liknande. På så sätt ökar du chansen att dina läsare klickar på länkarna.

- Se till att dina länkar fungerar ordentligt och leder till rätt sidor. Har du frågor eller behöver hjälp får du gärna kontakta oss. 

- Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och The Hut Groups Twitter.