OM MÄRKET

Vårt uppdrag är att mata världens lockar. CURLSMITH är det första varumärket gourmet för hårvård som är särskilt skapat för lockar. 

 Inspirerad av generationer av hemgjorda hårmedicin, blandar Curlsmith färsk curl-älskande mat med köksskåpklammer och sällsynta organiska ingredienser för att göra premiumprodukter som verkligen fungerar. Våra naturliga formler är doftande, tillfredsställande och djupt närande ”mat för lockar.” Alla våra produkter blandas noggrant i små satser under strikt övervakning av vår mästare. 

 Vi tror på DIRTY HANDS och CLEAN BUSINESS Curlsmith har en rättvis och transparent försörjningskedja som köper våra sällsynta ingredienser från de mest avlägsna delarna av världen, nära samarbetar med och stöder lokala samhällen. Vi är stolta över att skaka händerna som skördar våra råvaror. 

 Vi använder bara de bästa rena ingredienserna utan sulfater, parabener, silikoner, mineraloljor, ftalater, DEA. Curlsmith är certifierat av The Vegan Society och PETA. Våra produkter testas på vänner och familj, men aldrig på djur. 

 UTFÄSTAD MED EXPERTER: 

 Vi utvecklade vårt hårt arbetande sortiment för curlvård i samarbete med världskända trikologer, lockiga frisörer, skönhetsexperter och bloggare. Vi utforskade allt från vetenskapen om locktillväxt till konsten att underhålla curl och hällde all denna kunskap i Curlsmith. 

 Men låt oss inte glömma de största experterna - du! Innan vi satte foten i Curlsmith-köket, gick vi ut på gatorna för att ta reda på mer om lockiga tjejproblem. Sedan började vi skapa ett antal produkter för att lösa dem. 

 Vi samarbetade med lockiga tjejer och experter varje steg på vägen - fattade beslut om allt från ingredienserna till förpackningen. Och innan lanseringen testades våra formler av hundratals av våra curlvänner.

"Clean ingredients. Professional results. No compromise." - Michal Bersk