Bourjois Repack Healthy Mix FDT

Beskrivning

Repack Healthy Mix FDT från Bourjois är en fjäderlätt foundation som hjälper till att förbättra hudens naturliga lyster samtidigt som den slätar ut. Denna kräm innehåller kristallina pigment och fruktiga ingredienser som ger omedelbara uppiggande resultat, och smälter snabbt inte i huden och ger den en naturlig finish.

Den är dessutom rik på vitaminer, och hjälper till att minimera brister så att huden hålls frisk och glödande med naturligt ljus. K.D.

Product Details

Märke:
  • Bourjois

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

5.0

5.0

(2 Omdömen)

Sortera efter

first try

5

i was amazed for my first try it works to my dry skin nothing to complain.

Thu Jun 16 15:10:04 BST 2016 av

Var denna recension användbar för dig?

Grym

5

Så otroligt bra foundation! Jag har rodnader på kinder och haka och jag tycker denna foundation gör ett riktigt bra jobb att täcka det mesta. Ser väldigt naturligt och ger fin lyster utan att bli oljig under dagen. Jag köpte både denna samt Bourjois serum foundation då den hyllats på youtube men jag tycker denna är bättre då den täcker mer men ser också mer naturlig ut på huden. Minus? Den har en ganska stark doft som jag tyckte var lite irriterande i början, men nu efter några veckors användning är det inget jag tänker på. Doften har ej gett mig irriterad hud eller finnar. Tidigare foundations? Mac fluid Nc20 men väljer denna alla dagar i veckan!

Mon Mar 21 22:28:50 GMT 2016 av

Var denna recension användbar för dig?

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Bourjois Repack Healthy Mix FDT

Välj bild

Bourjois Repack Healthy Mix FDT