Clinique 3 Step Intro Kit Skin Type 4

Beskrivning

Skapad speciellt för dem med oljig hy så är Clinique's 3 Step Intro Kit (Hudtyp 4) är ett måste för att uppnå renare, fräschare hud. Med en cleanser, peelingkräm och återfuktande gel, lämnar trion din hy med en känsla av att vara bortskämd och skyddad. - K.N.

Setet innehåller:

Liquid Facial Soap Oily Skin Formula (50 ml):
Det första steget i din hudvårdsrutin. Denna tvål är perfekt för kombinerad fet hy, och har samma fördelar som Cliniques Facial Soap, fast i flytande form. Rengör försiktigt huden utan att tvätta bort nödvändig fukt och skyddande lipider. Den tvättar effektivt bort smuts och orenheter från ansiktet och förbereder huden för nästa steg i din hudvårdsrutin.

Clarifying Lotion 4 (100 ml):
Det andra steget i din hudvårdsrutin. Denna milda peeling är utvecklad av Cliniques dermatologer, och hjälper till att svepa bort döda hudceller genom att mjuka upp och släta ut huden så att den blir klar och ren. Denna kylande och uppfriskande lotion förbereder huden för fuktkräm och makeup, och gör din makeup lättare att applicera och håller längre.

Dramatically Different Moisturizing Gel (30 ml):
Det tredje steget i din hudvårdsrutin. Denna oljefria fuktkräm skapar en intensiv men lätt återfuktande slöja som släcker hudens törst, samtidigt som den stärker hudens fuktbarriär så att huden hålls återfuktad hela dagen. Efter användning kommer huden bli mjuk, återfuktad och strålande med en frisk lyster. Huden ser ungdomligare ut längre.

Product Details

Märke:
  • Clinique
Serie:
  • 3-Step

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Clinique 3 Step Intro Kit Skin Type 4

Välj bild

Clinique 3 Step Intro Kit Skin Type 4