jane iredale Starter Kit - diverse nyanser

Beskrivning

Visa upp en frisk och strålande hud med jane iredale Starter Kit. Startpaketet innehåller både löspuder och pressat puder som foundation, vilka också fungerar som concealer och solskydd - en idealisk kombination för att skapa den perfekta hyn.

Vidare inkluderas en lysterprimer, fuktspray och den oumbärliga Handi Brush för optimal applikation, för en perfekt introduktion till jane iredales bas-smink.

Kollektionen, som består av fem delar,  finns i fem nyanser (ljus, mellanljus, medium, mellanmörk och mörk), vilket garanterar att du hittar den perfekta färgen för att matcha din hudton. -SA

Detta set innehåller: 

Smooth Affair Facial Primer & Brightener 7 ml
Få en slät och jämn hudton med jane iredale Smooth Affair Facial Primer and Brightener 7 ml. Primern är en underbar mångsysslare som minskar uppkomsten av fina linjer, förbättrar lystern och ger näring åt din hud, samtidigt som den ger antioxidativt  skydd. Innehåller grapefruktextrakt för klarare lyster, utjämnande äppleextrakt och föryngrande te och drottninggelé samt sammandragande alger och renande kaprifolextrakt. Förutom att sikta in sig på hudens brister och synliga tecken på åldrande, hjälper det också makeupen att vara längre.

PurePressed Base Foundation SPF20 i Butternut 2,8 g
jane iredale PurePressed Foundation SPF 20 ger omärklig täckning och gör din hy felfri. De ljusspridande egenskaperna gör att huden ser friskare och yngre ut. Minimera porer och fina linjer med jane iredale PurePressed Foundation SPF 20. Denna sandfärgade nyans är mycket vattentålig och rikt pigmenterad, appliceras jämnt och lätt, och ger långvarig, vacker täckning.

 Amazing Base Loose Mineral Powder SPF20 i Butternut 1,7 g
Amazing Base Loose Mineral Powder från jane iredale är en concealer, foundation, puder och solskydd allt i ett. Pudret har en härlig krämig konsistens och lyser upp huden samtidigt som det ger exceptionell täckning och får din hud att se felfri ut. Pudret är vattentåligt och supermjukt och din hud blir mjuk som silke. Denna underbara djupa foundation ger full täckning för hudproblem som till exempel eksem, rosacea, rodnad och bruna fläckar. Dessutom är den fri från olja, talk, färgämnen och parabener.

POMMIST Hydration spray 15 ml
jane iredale Pommist Hydration spray är utformat för att återfukta och vårda huden. Med sitt innehåll av extrakt av granatäpple, vita teblad och rosmarinblad, är det ett lätt spray som är perfekt för alla hudtyper. Det verkar genom att återställa hudens naturliga lyster och har också en uppfriskande och uppiggande doft.

Handi Brush
jane iredale Handi Brush är perfekt för alla sorters puder. Denna fasta och fulla borste hjälper dig att uppnå din perfekta, felfria look. jane iredale Handi Brush är speciellt utformad för att vara lätt att använda, och för att fånga upp precis rätt mängd puder för att täcka din hy jämnt och perfekt. Borsten är tillverkad av finaste handbundna gethår, och gör att både applicering och färgutjämning går snabbt och enkelt.

Product Details

Märke:
  • jane iredale
Serie:
  • Cosmetics

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

jane iredale Starter Kit - diverse nyanser

Välj bild

jane iredale Starter Kit - diverse nyanser