Kérastase Resistance Ciment Thermique (150 ml)

SEK 310.0

Ord. pris: 345 kr

310 kr

Spara: 35 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Slutsåld

Live Chat

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Kundrecensioner

Overall Rating : 5.0 / 5 (4 Omdömen)
  • 4 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Värmeskydd

Det var över min förväntan, gillar verkligen konsistensen som lätt appliceras i håret och är ett bra värmeskydd och tar bort det ”frissiga” som annars lätt uppstår.

Var denna recension användbar för dig?

Bästa värmeskyddet

Använder mycket värme i mitt hår och har testat diverse olika värmeskydd men denna slår alla utan tvekan! Märker skillnad när jag använder denna innan jag använder min plattång och när jag inte har lagt produkten i håret. Tipptopp.

Var denna recension användbar för dig?

Den här produkten har räddat mitt hår!

Kan inte leva utan denna produkt! För cirka 2,5 år sedan hade jag otroliga problem med mitt hår: hårstrån gick av, jag kunde inte spara längd längre än till axlarna, och håret såg risigt och allmänt trött ut. Jag testade allt ifrån att äta extra kosttillskott (b-vitaminer), dyra värmeskydd, utredningskrämer och borstar till att klippa mig var 6e vecka, men ingenting fungerade.. Tills att jag hittade denna leave-in behandling! Jag har använt denna produkt i 1,5 år och mitt hår växer igen, går inte av lika lätt och lämnar håret alldeles mjukt och glansigt. Ett extra plus är att produkten luktar supergott också! De tog cirka 2-3 månader av användning av produkten innan jag såg ordentlig skillnad, och krämen räcker cirka 7-8 månader per förpackning. Den är värd priset!

Mest Användbara omdöme

Var denna recension användbar för dig?

Luktar gott

Förutom att den är fantastiskt bra, luktar den väldigt gott.

Var denna recension användbar för dig?