Natasha Denona Hy-Glam Concealer 7g (Various Shades)

SEK 401.0

401 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

I lager

Live Chat

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Kundrecensioner

Overall Rating : 4.0 / 5 (2 Omdömen)
  • 1 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Uppljusande

Har verkligen kommit till att älska denna concealer. Inne på min tredje tub nu och det blev äntligen rätt färg, varit väldigt svårt att färgmatcha. Har mogen hud med lite djupare rynkor. Tog ett tag innan jag hittade rätt sätt att jobba med concealern för att den inte skulle sätta sig i rynkorna och hittat ett bra sätt. Ljusar upp så fint under ögat och ger bra täckning. Behövs inget puder för att sätta den.

Månadens recensent

Var denna recension användbar för dig?

HELT OTROLIG

Ni kommer inte bli besvikna!!! SINNESJUK CONCEALER. KÖP KÖP KÖP. Hitta rätt färg!!! väldigt viktigt. Kolla noga vilken ni väljer. Kika på bilden där dom visar olika armar med olika hudton och välj därefter. Får inga rynkor och ljusar upp som ingen annan concealer jag någonsin testat. WOW!

Var denna recension användbar för dig?

Helt okej

Har mogen hud. En del linjer och lite torr hud runt ögonen. Köpte denna den blivit så hypad. Ska inte lägga sig i rynkor, vara full coverage och hålla hela dagen. Tyckte tyvärr inte att den höll måttet. La sig i fina linjerna, höll inte hela dagen men kände mig dock inte torr. Kanske hade jag för höga förväntningar? Det var också väldigt svårt att välja färg och köpte en som var på tok för ljus så den ser grå ut.

Månadens recensent

Var denna recension användbar för dig?