The Science of Beauty

Upptäck vad som ligger bakom produkterna i The Science of Beauty Box och bekanta dig med vetenskapen bakom det.

Avant PH Balancing & Brightening Rose Infusion Day Mist

I denna låda hittar du den lyxiga sprayen från Avant. Den innehåller rosaxtrakt för att ta bort döda hudceller och ger GLOW. Sprayen kan användas innan din fukträm men också som setting spray för att fukta huden. Spraya helt enkelt på ansiktet från ett avstånd av 25 cm.

Shoppa nu

Neom Real Luxury Fragrance Candle

Alla lyxljus från NEOM använder kunskapen om aromaterapi för att öka ditt välbefinnande med rena eteriska oljor. Ljusen brinner långsamt, rent och utan att ge ut skadliga ämnen. Ljuset har ett veke för att ge ut sin himmelskrika doft. Dröm dig bort med NEOM.

Shoppa nu

Christophe Robin Hydrating Melting Mask with Aloe Vera

Denna hårmask använder den naturliga kraften i aloe vera och de vitaminer och aminosyror och linfröolja för att ge håret en djup återuktning och göra håret mer elastiskt utan att tynga ner det. Hårmasken består av 98% ingredienser av naturligt ursprung.

SHOPPA NU

Medik8 Hydr8 B5

Detta kraftserum innehåller den ultimata fuktförstärkaren: hyaluronsyra. Denna naturligt förekommande sockermolekyl i kroppen har 1000 gånger sin vikt i vatten och kan släppa den till huden. Vitamin B5 säkerställer också att fukten förblir i huden och regenererar den bättre. Denna produkt är exklusiv till dig som kund, eftersom produkter går inte att köpa på hemsidan.

SHOPPA BOXEN

Magicstripes Magnetic Youth Mask

Denna speciella mask har en mycket intressant och hemlig ingrediens... hemligheten är - magneter! Masker innehåller också ingredienser såsom hydrolyserat kollagen, treulos, hyaluronsyra, vitamin E, aloe och niacinamid som hjälper till att stimulerar blodcirkulationen, förhindrar rynkor och lämar huden är extremt hydratiserad.

SHOPPA NU

Molton Brown Body Wash UND Body Lotion Vetiver & Grapefruit

Molton Brown är känd för lyxiga, långvariga dofter som skämmer bort alla sinnen. Den helt nya doften "Vetiver & Grapefrukt" är baserad på toppnoter av grapefrukt, kardemumma och vitpeppar. Mittnoter av neroli, ros och litchi samt basnoter av vetiver, cederträ och bärnsten. En riktig fest för sinnena som du kan njuta av i form av lotion och duschgel.

Shoppa nu