Promensil Double Strength 30'S

Beskrivning

Promensil Double Strength 30'S är ett kosttillskott som har utvecklats genom 15 års vetenskaplig forskning för att ge kvinnor stöd och välbefinnande under och efter klimakteriet.

Rekommenderade att tas under de tidiga stadierna av klimakteriet, är de dubbelverkande tabletterna tillverkade med en balanserad källa av isoflavoner, inlusive rödklöver, en naturligt förekommande östrogenrik växt som bidrar till att upprätthålla god hälsa genom hela klimakteriet.

Promensil stoltserar med titeln att vara det "mest omfattande studerade kosttillskottet för klimakteriet" och bidrar till att hålla det kardiovaskulära systemet hälsosamt genom att bibehålla elasticiteten i blodkärlen vilket ger friska ben. - K.N.

OBS:

Överskrid inte den rekommenderade dosen Kosttillskott bör inte ersätta en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Om du står under medicinsk övervakning, kontakta din läkare innan du använder detta preparat.

 Använd inte om du är gravid eller ammar. Förvaras utom syn- och räckhåll för barn. Förvaras vid högst 25° C på en torr plats och inte i direkt solljus.

Product Details

Märke:
  • Promensil
Ingredienser:
  • Red Clover Extract (Trifolium pratense), Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose (Bulking Agents), Tablet Coating (Hydroxypropylmethyl Cellulose, Colour: Iron.

    Oxide, Polyethylene Glycol), Silicon Dioxide, Crosslinked Cellulose Gum, Magnesium Stearate, Alpha Tocopherol (Antioxidant).

    No added sugar, yeast, milk derivatives, wheat and corn starch, gluten or artificial flavours.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Promensil Double Strength 30'S

Välj bild

Promensil Double Strength 30'S